Ο Στέφανος Κασσελάκης, το κατασκεύασμα της διαπλοκής και το Periodista.gr

Periodista

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Στέφανος Κασσελάκης, στο μήνυμα που έστειλε προς τους φίλους, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι με τον ίδιο στην ηγεσία, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει συνιστώσα της διαπλοκής. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας συμβιβασμός με τα συστήματα εκείνα που προωθούν ένα πολιτικό μόρφωμα της Κεντροαριστεράς που θα είναι ο πολίτικός βραχίονας της διαπλοκής.

Ξαφνικά οι πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν αφρούς. Αφηνιάσανε. Έκαναν διαρροές σε δημοσιογράφους που εργάζονται στα μιντιακά εξαπτέρυγα της διαπλοκής, στα μιντιακά μαγαζιά εκείνων που απεργάζονται τα σενάρια για τη συγκρότηση του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς. Αναρωτήθηκαν οι γραφειοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ και οι παρατρεχάμενοι τους στα ΜΜΕ, “τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί;”, “Για τον ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα είναι το κατασκεύασμα της διαπλοκής;”. Κάνουν ότι δεν ξέρουν ότι διαδραματίζουν τον ρόλο των χρήσιμων… ξέρετε ποιων χρήσιμων, στο Power Game που διεξάγεται, στον σχεδιασμό που γίνεται στα γραφεία της ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας ώστε να επιτευχθεί η… πολιτική ευστάθεια με τους όρους που θα επιβάλλουν τα συμφέροντα.

Αναρωτήθηκαν οι χρήσιμοι… “Μα δεν θέλει την ενιαία Κεντοραριστερά”. Μα φυσικά και τη θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά σίγουρα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ ως τμήμα, ως συνιστώσα ενός πολιτικού μορφώματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε τι γράφαμε ΗΔΗ από τον Ιούνιο του 2024: Σπάμε την ομερτά: Η διαπλοκή στήνει πολιτικό έκτρωμα με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα

Εδώ, στο PERIODISTA.GR, αισθανόμαστε απολύτως δικαιωμένοι που ο Στέφανος Κασσελάκης επιβεβαίωσε τον σκοτεινό σχεδιασμό των διαπλεκόμενων συμφερόντων, τον οποίο ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ με μπαράζ ρεπορτάζ. Αισθανόμαστε απολύτως δικαιωμένοι που επιβεβαίωσε τα όσα γράφουμε εδώ και μήνες για τα δομημένα συμφέροντα, τα οποία επιδιώκουν να συγκροτήσουν έναν πλήρως ελεγχόμενο δεύτερο πυλώνα στο πολιτικό σύστημα, ο οποίος εν τη γενέσει του θα συνιστά το δήθεν αντίπαλον δέος στο σύστημα Μητσοτάκη, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ο δεύτερος πόλος που στο επικείμενο ζοφερό περιβάλλον που θα διαμορφωθεί οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά, θα αποτελέσει τον δεύτερο φορέα συναίνεσης στη “λύση” της επιβολής ενός δοτού πρωθυπουργού, όπως είχε συμβεί το 2011 με τον Λουκά Παπαδήμο. Τότε είχαν συναινέσει η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Τώρα; Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα Τσίπρα που βρίσκεται στα σκαριά και κάποιο κομματίδιο ακόμη, στην μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη εποχή, με ορίζοντα το 2029.

Κανένας σκοτεινός σχεδιασμός της διαπλοκής δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Εδώ στο PERIODISTA.GR θα διαβάσετε προσεχώς όλες τις λεπτομέρειες με ονόματα και διευθύνσεις. Έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις. Μείνετε συντονισμένοι…

Προς το παρόν δείτε όσα αποκαλύψαμε χθες ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ