Ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνει μήνυμα στον Τσίπρα αποκλειστικά στο μαγαζί του Νίκου Χατζηνικολάου – Στη φόρα το σχέδιο για το νέο κόμμα (pic)

Αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, Real News, παραχωρεί ο Στέφανος Κασσελάκης αυτήν την Κυριακή.

  • «Αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στον χώρο μας, χωρίς “κύκλους” και “διαρροές”. Καθαρά και ανοιχτά, όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου μας τον Φεβρουάριο και η τοποθέτησή του απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα».
  • «Αυτό που διαφαίνεται είναι ένα σχέδιο για ένα νεφελώδες κεντροαριστερό σχήμα -“κουρελού”, που φιλοδοξεί να συστεγάσει ηττημένα πολιτικά σχέδια, είτε μιλάμε για το όλον ή ένα τμήμα του ακόμα και σήμερα σημιτικού ΠΑΣΟΚ, είτε για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς».
  • «Αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για μία ακόμα προεδρική εκλογή, μόλις έναν χρόνο μετά την εκλογή μου, μπορούν να θέσουν επίσημα την πρότασή τους στην επερχόμενη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής».
  • «Δεν υπάρχει καμία κίνηση στρατηγικής πίσω από τη διαγραφή της κ. Λινού. Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα άλλο, ξεχωριστό θέμα. Δεν διεγράφη γιατί κατήγγειλε την κ. Λινού».



Δείτε το πρωτοσέλιδο της Real News:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ