Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε τα χαρτιά του για τις συνεργασίες

Στην τραγωδία των Τεμπών, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης, χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ηθικό αυτουργό για το μπάζωμα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, αναφερόμενος στις συνεργασίες με τα υπόλοιπα κόμματα: «Εμείς δεν ψάχνουμε για συνεργασίες, εμείς ψάχνουμε την αλήθεια. Εγώ έχω υπάρξει συνεπής στη στάση μου. Έχουμε ετοιμάσει κατηγορητήρια, και αύριο θα έχουμε κατηγορητήριο για το Μπάζωμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ηθικό αυτουργό. Έχουμε εκατοντάδες σελίδες κατηγορητηρίων. Η ερώτηση είναι θα το στηρίξουν; Χρειαζόμαστε 30 βουλευτές. Καλά τα λόγια, απαράδεκτο το ξέπλυμα που έχει κάνει ο Ανδρουλάκης από εκεί και πέρα υπάρχει ένα αίτημα για αίτηση. Ανέλαβα ένα κόμμα πριν από ένα χρόνο που ήταν στο 8% και κατάφερα να πάει στο 15%».

Πρόσθεσε επίσης ότι : «Βάσει ρεπορτάζ ενημερωνόταν όλη νύχτα, από ποιους ενημερώνεται, από απλούς πολίτες; Βλέπουμε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να είναι. Δεν είναι κράτος Δικαίου, θα πάμε στο Στρασβούργο στην Ολομέλεια. Δεν επιθυμώ άλλο να εμπλέκομαι σε μια πολιτική τοξικότητα. Θεσμικά είμαστε σκληροί γιατί είμαστε ανεξάρτητοι. Δικαιοσύνη δεν πρόκειται να υπάρξει εάν οι πολιτικοί δεν πάνε για προανακριτική.

Αναφερόμενος στο κόμμα του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε χαρακτηριστικά: «Δε νομίζω ότι αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα οι δημοσκοπήσεις. Προσωπικά έχω πολεμηθεί από όλο το πολιτικό φάσμα. Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να συνεχίσω παρά τις προβλέψεις που έλεγαν ότι θα επιστρέψω στην Αμερική, προφανώς ακούγονται πολλά διότι θέλουν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι θέλω να γυρίσω εκεί που ήμουν. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες του εξωτερικού που τους νοιάζει η πολιτική και η χώρα τους».

Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα από νέους ανθρώπους. Το ζήτημα είναι εάν κάνουν την πολιτική επάγγελμα. Αυτή η χώρα δεν χρεοκόπησε από τύχη. Δεν ζητάω από τον κόσμο να μας χαρίσει την εμπιστοσύνη του αλλά ζητάω να μας ακούσει. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια ανεξαρτησία στο κίνημα Νέας Δημοκρατίας. Πώς θα μπορέσει αυτή η χώρα να πλουτίσει εάν δεν παράγει; Ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά είναι η Ελλάδα να γίνει χώρα παραγωγής».

Για το κίνημα lifestyle σχολίασε πως: «Δεν αφορά τον ελληνικό λαό αυτή η συζήτηση. Το 15% που πήραμε στις εκλογές, με ένα κόμμα το οποίο με πολεμούσε εκ των έσω και ό,τι χρηματοδότηση πήγαινε στη στήριξη των ιστών. Το τωρινό πολιτικό σύστημα εμπνέει την κοινωνία; Το δικό μου κόμμα ξέρει να κυβερνήσει, με πηγή τις αξίες της Αριστεράς. Στον ενάμιση χρόνο που έχω πολιτευτεί υπάρχει μια έλλειψη εμπιστοσύνης από τους πολίτες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί σωπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας; Η… μικροπολιτική σιωπή θα γυρίσει μπούμερανγκ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ενώ...

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...