Ο Σπίρτζης έχυσε δηλητήριο ξανά για τον Κασσελάκη και έστειλε μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ – Θα αποχωρήσει

«Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη συμμετοχή», έδωσε Χρήστος Σπίρτζης μέσω του ΕΡΤΝews.

«Νομίζω ότι είναι γιορτή της Δημοκρατίας όταν σε ένα κόμμα ακολουθούνται τέτοιες διαδικασίες. Kαι είναι και ελπιδοφόρο», τόνισε.

«Αν δεν υπάρχει υποψηφιότητα του κυρίου Κασσελάκη μπορεί» ήταν η απάντηση Σπίρτζη στην ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει αθρόα συμμετοχή σε εκλογές, ένα πολιτισμένο debate και όσα έκανε το ΠΑΣΟΚ τους τελευταίους δύο μήνες. «[…] ο κ. Κασσελάκης είναι ο άνθρωπος της ορθής επανάληψης. Αν λοιπόν δεν υπάρχει, μπορεί» τόνισε.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει καμία σχέση με τον προοδευτικό κόσμο»

«Ο κύριος Κασελάκης δεν έχει καμία σχέση όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον προοδευτικό κόσμο. Εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και είδαμε έντεκα μήνες ότι και αυτά που έλεγε ως πολιτικό αφήγημα και η πρακτική του έχει σχέση με δεξιότερα της νέας Δημοκρατίας κόμματα και συμπεριφορές. Με τον τραμπισμό δηλαδή, για να μην πω και τίποτα χειρότερο[…]», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Κληθείς να απαντήσει στο αν ο ίδιος θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ αν δημοκρατικά εκλεγεί ο κ. Κασσελάκης πρόεδρος του κόμματος, απάντησε «είναι προφανές».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...