Ο ρωσικός στρατός εξολοθρεύει το ναζιστικό τάγμα του Αζόφ στην Μαριούπολη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί σε σχετικούς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη στιγμή συντελείται μεγάλη ρωσική επίθεση στα περίχωρα της Μαριούπολης, τα οποία κυριολεκτικά έχουν πνιγεί από πυκνός καπνούς.

Η πόλη δέχεται επίθεση σχεδόν από όλα τα μέτωπα, γεγονός που οπωσδήποτε συνδυάζεται με την έξοδο μεγάλου μέρους του τοπικού πληθυσμού προκειμένου να μην βρεθούν στις οδομαχίες που είναι αναπόφευκτες σε περίπτωση που εισβάλλει ρωσικός στρατός, καθώς η Μαριούπολη έχει καταστεί προπύργιο του ναζιστικού τάγματος Αζόφ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η επίθεση στην πόλη γίνεται από πολλά σημεία

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει επίσημα η ρωσική πλευρά, για κάθε Ουκρανό στρατιώτη μπορεί να υπάρξει έλεος, όχι όμως για τα μέλη του συγκεκριμένου πράγματος που η Ρωσία θεωρεί πως έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων τα τελευταία 8 χρόνια.

Παράλληλα, παρατηρείται έντονη κινητικότητα των αποβατικών δυνάμεων της Ρωσίας με τον στόλο να έχει εισβάλει στην θαλάσσια δίοδο δυτικά της Κριμαίας, η οποία καταλήγει στο ουκρανικό λιμάνι Νικολάγιεφ.

Όλα δείχνουν ότι εντέλει η Ρωσία θα πραγματοποιήσει απόβαση πιθανότατα σε πολλά σημεία. Το πιο κρίσιμο από όλα ακόμα είναι η Οδησσός.

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου