Ο Ντόναλντ Τραμπ πιέζει για την προσάρτηση του Καναδά ανήμερα των βουλευτικών εκλογών

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα τη βούλησή του περί προσάρτησης του Καναδά, ανήμερα των βουλευτικών εκλογών που διεξάγονται στη βόρεια γείτονα των ΗΠΑ όπου οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τον νέο τους ηγέτη, με τον Αμερικανό πρόεδρο να υπαινίσσεται ότι θα έπρεπε να είναι εκείνος.

«Καλή τύχη στον σπουδαίο λαό του Καναδά», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social, καλώντας τους Καναδούς να εκλέξουν «τον άνδρα που έχει τη δύναμη και τη σοφία» να «μειώσει στο μισό τους φόρους», στην περίπτωση που ο Καναδάς γινόταν «η 51η πολιτεία των ΗΠΑ».

«Θετικά πράγματα χωρίς κανένα αρνητικό», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ