Ο Νίκος Χατζηνικολάου σόκαρε όλη την Ελλάδα – Η αποκάλυψη για τη «λίστα θανάτου» και τα όπλα (vid)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου προέβη σε μία αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που πήρε στον Light.

Ο δημοσιογράφος συζητούσε με τον τράπερ για τους στίχους των τραγουδιών του και τις συχνές αναφορές σε όπλα.

«Δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω ποια είναι η σχέση σου με τα όπλα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος με τον Light να αποκρίνεται πως «δεν θα έλεγα πως έχω κάποια σχέση. Έχω πάει στο σκοπευτήριο κάποιες φορές, έχω πάει σε γάμους στην Κρήτη, αυτά. Στην καθημερινότητα μου, όχι, δεν κυκλοφορώ με όπλο».

Η αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα όπλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να εκδώσει άδεια οπλοφορίας αφού ήταν στη λίστα τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Πάντως αν το κάνεις, φιλική συμβουλή από μένα, μην το κάνεις. Γιατί έχε υπόψη σου πως δεν σε προστατεύει το όπλο. Όταν κάποια στιγμή πριν πολλά χρόνια είχα διαβάσει το όνομα μου στην προκήρυξη μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, σκέφτηκα να πάρω άδεια οπλοφορίας και όπλο» παραδέχτηκε, εν συνεχεία, ο Νίκος Χατζηνικολάου και κατέληξε: «Ένας φίλος, ο οποίος ήταν ένστολος, ήταν αστυνομικός, μου εξήγησε ότι έχοντας όπλο κινδυνεύεις περισσότερο. Έτσι και εγκατέλειψα αυτή τη σκέψη, αυτή την ιδέα».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.