Ο Νίκος Χατζηνικολάου έπεσε θύμα απατεώνων – Έξαλλος με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομα και το πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου για να διαφημίσουν φαρμακευτικά προϊόντα στο διαδίκτυο με βίντεο μέσω AI. Ο ίδιος εφιστά την προσοχή σε όλους, τονίζοντας ότι πρόκειται για απάτη και συνιστά να μην αγοράζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Όπως είπε στην εκπομπή του στον Realfm 97,8, «όπου βλέπετε το πρόσωπό μου να διαφημίζει προϊόντα, ιατρικά και άλλα, πρόκειται για απατεώνες. Πρόκειται για απάτη. Χρησιμοποιούν με την Τεχνητή Νοημοσύνη το πρόσωπο και τη φωνή μου σε διαφημίσεις δήθεν ιατρικών σκευασμάτων και σας λέω ότι πρέπει να τα αποφύγετε τα σκευάσματα αυτά. Γιατί αυτοί που κάνουν απάτη για να τα διαφημίσουν, είναι σίγουρο ότι κάνουν απάτη και σε ό, τι αφορά τη σύστασή τους. Είναι απατεώνες και από απατεώνες δεν ψωνίζουμε φαρμακευτικά προϊόντα».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι «δυστυχώς ενώ κάνω μηνύσεις, δεν υπάρχει καμία κίνηση από την πλευρά της Δικαιοσύνης αλλά ούτε και από την κυβέρνηση. Το κράτος δεν πρέπει κάτι να κάνει; Έχουν εμφανίσει μέχρι και τον Γιώργο Νταλάρα να διαφημίζει προϊόντα. Μου τηλεφώνησε ο άνθρωπος και είναι έξαλλος. Παρακαλώ όπου βλέπετε το πρόσωπό μου σε διαφήμιση στο διαδίκτυο να ξέρετε ότι είναι απατεώνες και να αποφεύγετε να ψωνίζετε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...