Ο Νίκος Παππάς για τις απολύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πλουραλισμός είναι πλούτος»

Στις απολύσεις των Θανάση Θεοχαρόπουλου και Γιώργου Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως «μιλάμε για δύο πολιτικά στελέχη που μπορούν και πρέπει να προσφέρουν, να αξιοποιηθούν ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων».

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε πως «οι διαφορετικές απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλούτος, η αξιοποίηση όλων των στελεχών πρέπει να είναι στις πρώτες προτεραιότητες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παππά:

«Υπάρχουν θέματα υπηρεσιακά και υπάρχουν θέματα πολιτικά. Εδώ μιλάμε για δύο πολιτικά στελέχη που μπορούν και πρέπει να προσφέρουν, να αξιοποιηθούν ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων.

Ο πλουραλισμός είναι πλούτος για τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να τον προστατεύουμε. Τα ζητήματα του οργανογράμματος είναι κάτι άλλο, αλλά νομίζω ότι και ο Θανάσης και ο Γιώργος έχουν πραγματικά να συμβάλλουν.

Οι διαφορετικές απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλούτος, και τα δύο αυτά στελέχη έχουν να προσφέρουν στην παράταξη και η αξιοποίηση όλων των στελεχών πρέπει να είναι στις πρώτες προτεραιότητες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ