Ο Μυλωνάκης που πρωταγωνιστεί στο House of Cards στο Μαξίμου και οι δύο ολιγάρχες που θέλουν να γκρεμίσουν την κυβέρνηση

Ένα πρόσωπο που, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας pronews.gr, έχει δημιουργήσει αρκετές έριδες μέσα στη ΝΔ είναι ο δικηγόρος Γιώργος Μυλωνάκης, τον οποίο παρακολουθούσαν με το Predator, όπως και την δημοσιογράφο σύζυγό του Τίνα Μεσσαρόπουλου.

Ο Μυλωνάκης δείχνει να προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου με τα media, αλλά αν και είναι low profile άνθρωπος δεν τα έχει καταφέρει.

Το Mega, έχει ξεφύγει από τον απόλυτο κυβερνητικό έλεγχο, το ΟΡΕΝ πωλείτει και πιθανόν να καταλήξει στο MEGA (άλλωστε έχουν και συμμαχία στο παοδόσφαιρο, Μαρινάκης και Σαββίδης), ενώ ο Βαρδινογιάννης συγκρούεται καθημερινά με τον Θ. Σκυλακάκη που φέρεται ότι πρότεινε την φορολόγηση, του ομίλου που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής περί τα 450 εκατ. στην Motor Oil.

Μαρινάκης και Βαρδινογιάννης, φέρεται να έχουν συστήσει μέτωπο που κανονιοβολεί καθημερινά την κυβέρνηση.

Γενικά η κυβέρνηση έχει ανοίξει κόντρες με επιχειρηματίες και κοινωνικές τάξεις που δεν τις είχε το περασμένο χρονικό διάστημα πριν τις εκλογές και το μέλλον προβλέπεται ακόμα πιο δυσοίωνο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ