Ο Μητσοτάκης στον Χατζηνικολάου – Θα συζητήσουν για τα… ντολμαδάκια;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με φόντο τις εξαγγελίες της ΔΕΘ και ερωτήσεις για φορολογικά, πολιτικά ζητήματα αλλά και τα… ντολμαδάκια


Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου. Η συνέντευξη έρχεται στον απόηχο των εξαγγελιών του στη Θεσσαλονίκη και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των πολιτών για τις νέες φορολογικές και θεσμικές μεταρρυθμίσεις.


Η ατζέντα της συζήτησης

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να δεχθεί ερωτήσεις για όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας – από τις φοροελαφρύνσεις και τα μέτρα στήριξης μέχρι τις πολιτικές εξελίξεις και τις αντιπαραθέσεις στη Βουλή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κληθεί να σχολιάσει και πιο ανάλαφρα θέματα, όπως τα… ντολμαδάκια.


Η πολιτική και το lifestyle

Η επιλογή του Χατζηνικολάου ως οικοδεσπότη δίνει στη συνέντευξη τον χαρακτήρα «θεσμικής» παρουσίας, όμως η εισαγωγή lifestyle στοιχείων στη συζήτηση υπογραμμίζει την προσπάθεια του Μαξίμου να «ανθρώπινοποιήσει» το προφίλ του πρωθυπουργού. Εντούτοις, μένει να φανεί αν η κοινή γνώμη θα μείνει στα «ντολμαδάκια» ή θα απαιτήσει απαντήσεις για τα καυτά πολιτικά και κοινωνικά μέτωπα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;