Ο Μητσοτάκης ζήτησε δημοσκόπηση που θα ανέβαζε τα ποσοστά μετά τη ΔΕΘ από ολιγάρχη αλλά έφαγε πόρτα – Τα αληθινά ποσοστά της ΝΔ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Οι φήμες οργιάζουν και οι πληροφορίες καταφθάνουν με ταχύτητα φωτός στα δημοσιογραφικά γραφεία. Όπως λένε, λοιπόν, οι πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από στενό σύμμαχό του ολιγάρχη, ο οποίος διαθέτει και τηλεοπτικό σταθμό και τον επισκέπτεται από την πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου, να εμφανίσουν δημοσκόπηση μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα εμφάνιζε “φουσκωμένα” τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μητσοτάκης και η παρέα του θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να προσφύγουν και πάλι στην… τέχνη της επικοινωνίας για να πείσουν την ελληνική κοινωνία ότι όσα προεκλογικά μέτρα ανακοίνωσαν στη Θεσσαλονίκη είχαν απήχηση στο εκλογικό σώμα.

Όμως, όλα έχουν ένα όριο. Ο ισχυρός καναλάρχης απάντησε αρνητικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντάς του ότι την προηγούμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης η οποία θα παρουσιάζει τα αληθινά νούμερα. Με λίγα λόγια αρνήθηκε να ξεφτιλιστεί τόσο ο ίδιος, όσο και ο τηλεοπτικός του σταθμός.

Ξέρετε που κινείται η Νέα Δημοκρατία; Σίγουρα κάτω από το 25% με κάποιους δημοσκόπους να ισχυρίζονται ότι τα αληθινά της ποσοστά κινούνται γύρω στο 21%. ΚΟΛΑΦΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ