Ο Μεντιλίμπαρ δεν σηκώνει το τηλέφωνο στον Μητσοτάκη μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από τον Ολυμπιακό

Να συγχαρεί τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την κατάκτηση του Conference League θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά φαίνεται πως δεν τον βρίσκει.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, ο Κυριακός Μητσοτάκης μίλησε και για τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, υποστηρίζοντας ότι είχε ήδη επαφή με τον προπονητή του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, Εργκίν Αταμάν, για την κατάκτηση της Euroleague, αλλά όχι και με τον Μεντιλίμπαρ του Ολυμπιακού για το τρόπαιο στο Conference League.

“Πήρα τηλέφωνο τον προπονητή Αταμάν να τον συγχαρώ για την επιτυχία του Παναθηναϊκού. Αναζητώ τον προπονητή του Ολυμπιακού για να τον συγχαρώ, αλλά δεν τον έχω βρει ακόμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ενώ ανέφερε σχετικά τα εξής: “Είμαι χαρούμενος ως Έλληνας για τις επιτυχίες και των δύο ομάδων αλλά και ως Έλληνας πρωθυπουργός για την άρτια οργάνωση, με απόλυτη ασφάλεια”.

Τέλος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ο οποίος και έγινε χωρίς οπαδούς, ο Μητσοτάκης πρότεινε «να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ και να είναι μια γιορτή με φιλάθλους όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ