Ο Μαρινάκης καλεί την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να πληρώσουν 5.000.000 ευρώ

Ομάδες, από εκείνες οι οποίες υπέγραψαν τη συμφωνία διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τις ενέργειες του οποίου, όπως είχε δεσμευθεί, εξασφάλισαν συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με το υψηλότερο έσοδο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην ιστορία τους.

Επ’ αυτού, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε όλοι μας, τη μεγάλη σημασία της συμφωνίας διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Καλώ τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός να υλοποιήσουν άμεσα τη δέσμευσή τους και να καταθέσουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο της Super League, ώστε να διανεμηθούν το συντομότερο στις ομάδες».

Στη συμφωνία προβλέπεται πως οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν θα δώσουν τη θέση τους στις δύο που θα προβιβαστούν από τη Super League 2, ενώ οι 9 ομάδες που υπέγραψαν συμβόλαιο για τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους είναι οι Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός, Athens Kallithea, Λαμία, Βόλος και Παναιτωλικός.

Η μόνη από τις 9 ομάδες που δεν υπέγραψε την επιστολή την ευχαριστήρια επιστολή προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ο Παναιτωλικός, ο οποίος έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να το πράξει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...