Ο Μαρινάκης εκδικείται τον Άδωνι – Αντί για σοβαρή εκπομπή τον βγάζει στην Αναστασία Γιάμαλη για να μην τον δει ο κόσμος (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Αυτό είναι σατανικό. Είναι ευφυές. Μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορούσε να το σκεφτεί.

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν εκνευρίστηκε και αποφάσισε να τρολάρει, αφού πρώτα άκουσε τις καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη ότι παρέα με τον Μαλέλη (αν είναι δυνατόν) προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ότι δεν τον καλούν στο Mega Channel, και έδωσε εντολή στον διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel να τον καλέσει.

Και μαντέψτε: Ο Άδωνις δεν θα εμφανιστεί σε εκπομπή κάποιου από τα βαριά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού, όπως για παράδειγμα στη Ράνια Τζίμα και στον Γιάννη Πρετεντέρη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων δηλαδή, ή στον Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά στην Αναστασία Γιάμαλη που είναι τριτοδεύτερο όνομα και την έχουν παρκάρει σε τηλεοπτική ζώνη που ο κόσμος προτιμά να παρακολουθεί εκπομπές μαγειρικής. Έτσι κι αλλιώς η εκπομπή δεν αναμένεται να πάει καλά και πιθανότατα στο Mega Channel να σκέφτηκαν ότι μπορούν να ανεβάσουν τα νούμερα της Γιάμαλη στην πρεμιέρα. ΣΑΤΑΝΙΚΟ!

Αν ήμουν υπουργός του Μητσοτάκη, θα αρνιόμουν να πάω στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη, η οποία θα επιχειρήσει να… στριμώξει τον υπουργό Υγείας για θέματα, τα οποία η ίδια δεν γνωρίζει καλά. Λένε ότι στην εκπομπή θα πέσει πολύ γέλιο. Και με τον Άδωνι και με την Γιάμαλη.

Αλλά ακόμη και ο Άδωνις δεν είναι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Θεωρεί ότι δεν τον αντιμετωπίζουν με την ανάλογη σοβαρότητα. Έχει δίκιο.

Δείτε τι έγραψε στο twitter:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ