Ο Μάριος Ηλιόπουλος άφαντος – Η ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού

Έντονη ανησυχία στους φιλάθλους – Ο Νίκολιτς ζήτησε ενίσχυση, αλλά πήρε «παίκτες αγνώστων στοιχείων» – Αγνοείται ο πρόεδρος Ηλιόπουλος


Καμπανάκι σήμανε στην ΑΕΚ, μετά τη χωρίς αντίσταση ήττα από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, μια ομάδα που μόλις φέτος ανέβηκε από τη Β’ Εθνική Βελγίου, προκαλώντας προβληματισμό και αγανάκτηση στις τάξεις των φιλάθλων.

Υπό άλλες συνθήκες, το αποτέλεσμα δεν θα είχε προκαλέσει τέτοιο σάλο. Όμως, με ευρωπαϊκό αγώνα σε λιγότερο από 20 ημέρες, το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας προμηνύει μια ενδεχόμενη νέα «καταστροφική» χρονιά για την Ένωση.


Ο Νίκολιτς απογοητευμένος – Ζήτησε ενίσχυση άμεσα

Ο Μάρκο Νίκολιτς, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία πριν από μόλις 10 ημέρες, εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση των παικτών και – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ – ζήτησε άμεσα ενίσχυση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο.

Και τι έλαβε ως απάντηση;

«Έναν άγνωστο Σκωτσέζο από την έβδομη ομάδα της Σκωτίας και έναν άγνωστο Πορτογάλο ο οποίος μέχρι πέρυσι τον Ιανουάριο αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας!»


Αγνοείται ο πρόεδρος – Καμία παρουσία στην προετοιμασία

Τις τελευταίες ημέρες είχε διαρρεύσει ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος θα μετέβαινε στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας και να σταθεί δίπλα στον νέο προπονητή και τους παίκτες. Ωστόσο, μέχρι σήμερα… αγνοείται.

Η απουσία του προέδρου σε μια κρίσιμη φάση για την ομάδα, έχει εντείνει την αγωνία των φιλάθλων, οι οποίοι βλέπουν τον εφιάλτη των πρόωρων αποκλεισμών να επανέρχεται.


Η 24η Ιουλίου κρίνει τη σεζόν – Απαιτείται άμεση δράση

Το παιχνίδι της 24ης Ιουλίου, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας ή τη Χάποελ Μπερ Σεβά, είναι καθοριστικό για όλη τη χρονιά. Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο αποτυχίας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Αν δεν υπάρξει άμεση μεταγραφική ενίσχυση, και δυναμική παρέμβαση από τον Ηλιόπουλο, ο κίνδυνος να τελειώσει η χρονιά από τον… Ιούλιο είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...