Ο Κασσελάκης υπέκυψε σε ΝΔ και διαπλοκή για τον Πολάκη και τώρα τον διασύρουν

Μετά το κλίμα που δημιούργησαν τα ΜΜΕ και η διαπλοκή, που έχουν στοχοποιήσει εδώ και χρόνια τον έντιμο και ακέραιο Παύλο Πολάκη, λόγω των αποκαλύψεων που κάνει και όχι επειδή είναι “αψύς” ή “καπνίζει”, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κομματος με αφορμή την αντίδρασή του στην αντιθεσμική συμπεριφορά της Αναστασίας Πετρούλια, της συνεργάτιδας δηλαδή του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αυτό δεν φτάνει, όμως, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία που εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία πρακτικά διασύρει τον Στέφανο Κασσελάκη. Μένει να δούμε αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υποκύψει στις νέες πιέσεις.

Πηγές της ΝΔ χαρακτηρίζουν υποκριτική τη στάση Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη με βάση τα όσα είπε την Πέμπτη, 25 Ιουλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του κόμματός του.

Οι φράσεις «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ», που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης για τον Πολάκη, αποδεικνύουν ότι η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου και πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κρατάει τον άλλον.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ