Ο Κασσελάκης «τρολάρει» τον Μητσοτάκη για τις τιμές σε ακτοπλοϊκά και ηλεκτρικό ρεύμα (vid)

Με καυστικό τρόπο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε σε tiktok και το Instagram τις τσουχτερές αυξήσεις τόσο στο ρεύμα, όσο και στα ακτοπλοϊκά.

Αρχικά τρόλαρε την συνεργάτιδά του, λέγοντας πως γι’ αυτήν δεν έχει διακοπές, ενώ προέτρεψε τους πολίτες να πάνε μετά τις ευρωεκλογές σε κανένα νησί.

Μόνο που η συνεργάτιδά του τον προέτρεψε να το ξανασκεφτεί, προβάλλοντας το ρεπορτάζ του Mega για τα τσουχτερά εισιτήρια στα πλοία, τα οποία έχουν πλέον ξεφύγει εντελώς.

Το ξανασκέφτηκε κατόπιν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι και το σπίτι με το aircondition… μια χαρά είναι, αλλά κι εκεί η συνεργάτιδά του, του θύμησε πως η τιμή στο ρεύμα αυξήθηκε κατά 70%.

Στη συνέχεια του βίντεο, παρουσιάζει μια δήλωση του Κ. Μητσοτάκη σε συνέντευξη όπου τον ρωτούν γιατί επιμένουν οι ανοδικές τάσεις στις τιμές του ηλεκτρικού, κατά την οποία απάντησε μεταξύ άλλων πως φέτος… δεν φύσηξε.

Εκεί αφού σχολίασε την φράση του πρωθυπουργού, επανέλαβε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για πλαφόν 5% στα κέρδη των εταιρειών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...