Ο Κασσελάκης επιβεβαίωσε το Periodista.gr: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι μπροστινός της διαπλοκής

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο εκλεκτός της διαπλοκής για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Εδώ και πολύ καιρό, η στήλη και το PERIODISTA.GR έχουν αποκαλύψει τα σενάρια που απεργάζονται κύκλοι της επιχειρηματικής και τραπεζικής διαπλοκής για τη συγκρότηση ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς με τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του.

Εδώ και πολύ καιρό, η στήλη έχει ενημερώσει έγκαιρα ότι της επιβολής από τα δομημένα συμφέροντα του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού στην ηγεσία του νέου κόμματος, η ιδρυτική διακήρυξη του οποίου συντάσσεται στα γραφεία επιχειρηματιών και τραπεζιτών, θα προηγηθεί η αποκαθήλωση των ηγεσιών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Ανδρουλάκη. Οι νέοι υπονομευτές, οι 87 της Γεροβασίλη που τους καθοδηγεί ο Αλέξης Τσίπρας θα διαπραγματευτούν με τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, εφόσον εκλεγεί ως μεταβατικός πρόεδρος ο Χάρης Δούκας, τους όρους συγχώνευσης.

Στο χθεσινό σκληρό μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν σαφής: Φωτογράφησε τον Αλέξη Τσίπρα ως “μπροστινό” της διαπλοκής, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις αποκαλύψεις του PERIODISTA.GR.
Δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης:

Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο: Ο καθημερινός εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ ως το συνέδριο, ώστε να μη μείνει κανείς, να απογοητευτείτε πρώτα απ’ όλα εσείς, να πάψετε να στηρίζετε, και ο ΣΥΡΙΖΑ, πλήρως απαξιωμένος, αφενός να μην αλλάξει και αφετέρου να ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη «Κεντροαριστερά» με «σωτήρα» επιλεγμένο από τη Διαπλοκή.

Δείτε τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ