Ο Ιβάν Σαββίδης σαρώνει την αγορά – Κλείνει Ζαφείρη και φέρνει φορ που θα προκαλέσει σεισμό!

Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει μεταγραφικό σεισμό στον ΠΑΟΚ με τον Χρήστο Ζαφείρη και την επιστροφή ενός επιθετικού στην Ελλάδα που θα ταράξει τα νερά, σηματοδοτώντας νέα εποχή τίτλων

Γράφει ο Πρόεδρος ΠΑΕ


Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται αποφασισμένος να ταράξει ξανά τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου, προχωρώντας σε κινήσεις που μυρίζουν… τίτλους! Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον Ζαφείρη, έναν από τους πλέον ταλαντούχους και πολυσυζητημένους Έλληνες μέσους, δείχνοντας πως ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται για μια νέα εποχή υψηλών στόχων και απαιτήσεων. Το deal φέρεται να έχει μπει στην τελική του ευθεία και η ανακοίνωση αναμένεται να «ανάψει» τη Θεσσαλονίκη.

Ο 22χρονος μέσος Χρήστος Ζαφείρης βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή στην Τούμπα. Μέσα σε λίγες μέρες οι προσφορές έγιναν… «all‑in» – φτάνοντας τα 12 εκατ. € (10,5 εκατ. + 1,5 εκατ. μπόνους), μαζί με ποσοστό μεταπώλησης. Εάν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Επιθετικός… με ιστορία

Και όσο ο Ζαφείρης «κεντάει» στα χαφ, στον επιθετικό άξονα ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρο έναν «killer», έναν παίκτη που έχει παίξει ξανά στην Ελλάδα, που είναι ψηλός και γρήγορος και αγωνίζεται με επιτυχία και στα φτερά της ομάδας, έναν παίχτη που επιστρέφει για να ταράξει τα νερά της Super League και να κάνει κάποιους από τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ να… σκάσουν.

Εικόνα συνολικής απογείωσης

Ο συνδυασμός Ζαφείρη – φορ-θρύλος δεν είναι απλώς ενίσχυση, αλλά πραγματική… απογείωση για τον ΠΑΟΚ που θα έχει στη σύνθεσή του και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Δικέφαλος ξεκινά μια νέα εποχή υψηλών στόχων, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για όλα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου