Η ΑΕΚ ψάχνει λύση με τον Νίκολιτς, ο Παναθηναϊκός περιμένει τις αποκαλύψεις του Αλαφούζου, η Αγγελικούση παρακολουθεί στενά, και στο βάθος… μια μεταγραφή-βόμβα που θα ταράξει τον Big4
Γράφει ο Εξομολογητής της Δευτέρας
Το παρασκήνιο:
- Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στην ΑΕΚ, η οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Με τις μικρές ομάδες μπορεί να τα βγάλει πέρα — έστω και δύσκολα. Για πρωτάθλημα, ούτε λόγος. Άντε να κερδίσει την προτελευταία ομάδα της Σκωτίας…
- Στην ΑΕΚ έχουν ήδη εντοπίσει τον πιθανό αντικαταστάτη του Νίκολιτς, σε περίπτωση που συνεχιστεί ο κατήφορος. Πρόκειται για Έλληνα προπονητή μικρότερης ομάδας, ο οποίος πηγαίνει πολύ καλά φέτος.
- Μην παραξενευτείτε αν στο τέλος της χρονιάς δεν βρίσκεται ένας εκ των ΑΕΚ ή Παναθηναϊκού στην πρώτη τετράδα.
- Πιστεύω ότι ο Μπενίτεθ μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Φατίχ Τερίμ. Μην κοιτάτε που τα ΜΜΕ κάνουν θόρυβο — ο ίδιος κρατά μικρό καλάθι και αυτό φάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις του.
- Για το πρωτάθλημα θα παίξουν δυνατά ο ΠΑΟΚ (η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα) και ο Ολυμπιακός, ο οποίος μπορεί να κέρδισε την ΑΕΚ, αλλά δεν πείθει μέχρι στιγμής.
- Αποκαλύψεις, λέει, θα κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος για το… παρελθόν του Παναθηναϊκού και για τα έργα και τις ημέρες του, μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα δώσει συνέντευξη. Θα μιλήσει και για το μέλλον; Μαθαίνω ότι από την πλευρά της Μαρίας Αγγελικούση περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον όσα θα ακουστούν.
- Ο Ιούνιος θα είναι “καυτός” για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αλαφούζος με τις μεταγραφές που ετοιμάζει —σε συνάρτηση με το γήπεδο— θέλει να δημιουργήσει υπεραξία.
- Μία μεταγραφή-βόμβα θα γίνει σε ομάδα του Big4 τον Ιανουάριο — μια μεταγραφή που θα προκαλέσει… σεισμό! Ποιος έχει κλείσει; Και που;
