Ο διεφθαρμένος Χάντερ πιέζει τον Μπάιντεν να μην παραιτηθεί

Η οικογένεια του προέδρου Τζο Μπάιντεν είναι αυτή που τον ενθαρρύνει να παραμείνει στην κούρσα σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times.

Η «δυνατότερη φωνή» στην οικογένεια που καλεί τον πρόεδρο να μην παραιτηθεί, είναι ο Χάντερ Μπάιντεν, τον οποίο ο Τζο αποκαλεί τον «πιο έξυπνο» άνθρωπο που γνωρίζει.

Είναι όμως και ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες θα γίνουν χιονοστιβάδα εάν ο πατέρας του εγκαταλείψει το Λευκό Οίκο.

Και άλλα μέλη της οικογένειας όμως φαίνεται να συμμετέχουν, στην προσπάθεια να κρατήσουν τον Τζο εντός διεκδίκησης νέας θητείας.

Ο πλανήτης άλλωστε άφωνος παρακολούθησε την σύζυγό του, Τζιλ, να αποθεώνει την επίδοση του στο debate, προκειμένου να του δώσει κουράγιο, ενώ ήταν εμφανές ότι ο Μπάιντεν κατατροπώθηκε από τον Τραμπ.

«Μια από τις ισχυρότερες φωνές που εκλιπαρούσαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αντισταθεί στην πίεση για αποχώρηση ήταν ο γιος του Χάντερ Μπάιντεν, στον οποίο ο πρόεδρος βασίστηκε εδώ και καιρό για συμβουλές», ανέφεραν οι NYT.

«Ο Χάντερ Μπάιντεν θέλει οι Αμερικάνοι να δουν την εκδοχή του πατέρα του που ο ίδιος γνωρίζει – χαρισματικός και γνώστης των γεγονότων – αντί ενός παραπαίοντος, γερασμένου προέδρου που είδαν οι Αμερικανοί το βράδυ της Πέμπτης».

Όταν ακόμα και οι New York Times γράφουν τέτοια άρθρα, είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον πρόεδρο να φτάσει μέχρι το τέλος της εκλογικής διαδικασίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...