Ο δημόσιος εξευτελισμός μίας Όλγας Γεροβασίλη – Αντέχεις να μπεις στο προφίλ της στο facebook; (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ένα ερώτημα θα θέσω αρχικά: Έχει αξιοπρέπεια ένας άνθρωπος που τον διασύρουν και συνεχίζει να επαναλαμβάνει με συνέπεια τις πράξεις που αποτελούν το αιτιολογικό πλαίσιο του διασυρμού του;

Τι σημαίνει ακριβώς το γεγονός ότι συνεχίζει αυτός ο άνθρωπος τον δρόμο του αυτοεξευτελισμού; Εξυπηρετεί διάφορα συμφέροντα, έναντι των οποίων έχει αναλάβει τέτοιου μεγέθους δεσμεύσεις, ώστε δηλώνει πρόθυμος να συνεχίζει, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος, να αυτοεξευτελίζεται;

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις, αναφορικά με όσα θα διαβάσετε παρακάτω, είναι εντελώς συμπτωματική.

Πάμε λοιπόν παρακάτω.

Η Όλγα Γεροβασίλη ανέλαβε τον ρόλο της “μπροστινής” ενός πολιτικού παρασυστήματος που έχει τεθεί κάτω από την ομπρέλα οικονομικών συμφερόντων και στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, εκτελώντας τον σχεδιασμό του απαξιωμένου στη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου, Αλέξη Τσίπρα, επιχειρησε να ανατρέψει με τρόπο πραξικοπηματικό τον εκλεγμένο από την πλατιά λαϊκή βάση του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη. Το πραξικόπημα, τότε, απέτυχε. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ραντεβού για μετά τις ευρωεκλογές. Κύκλοι και υποσυστήματα, μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία εργάζονται, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αλλά για την επαναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πολιτική σκηνή εργάστηκαν ώστε να υπονομεύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ καν ΣΥΡΙΖΑ. Αντικειμενικός σκοπός του βρόμικου σχεδίου που εκτέλεσαν δεν ήταν άλλος από το να παραμείνουν καθηλωμένα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ώστε οι γραφειοκράτες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκτήσουν επιχείρημα αιτιολόγησης και δικαιολόγησης των νέων πραξικοπηματικών ενεργειών σε βάρος της ηγεσίας, στις οποίες προέβησαν με την παρασκηνιακή καθοδήγηση από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Όλγα Γεροβασίλη
Η Όλγα Γεροβασίλη

Κεντρικό ρόλο στην εκτέλεση του βρόμικου σχεδίου του Αλέξη Τσίπρα, που είναι συνάμα και σχέδιο της διαπλοκής, η οποία επιχειρεί να συγκροτήσει τον ενιαίο – καθοδηγούμενο από τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας – πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, ο οποίος, δήθεν, θα αποτελέσει τον αντίπαλον δέος εξουσίας, την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, προς το σύστημα Μητσοτάκη, προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που κυβερνά σήμερα τη χώρα, διαδραμάτισε η Όλγα Γεροβασίλη,

Η Όλγα Γεροβασίλη έχει πάρει σβάρνα τους τηλεοπτικούς σταθμούς και επιχειρεί να διασύρει τον Στέφανο Κασσελάκη. Με εμφανή την έλλειψη πολιτικής συγκρότησης, με εμφανή την έλλειψη γνωστικής επάρκειας γύρω από την πολιτική ιστορία και τα διδάγματά της, ως πιστή στρατιωτίνα ενός πολιτικά χρεοκοπημένου και συμβιβασμένου με πάσης φύσεως βρόμικα συμφέροντα υποσυστήματος της πολιτικής ζωής του τόπου, περιφέρεται δεξιά κι αριστερά καθιστώντας δηλωτική την πρόθεσή της και την πρόθεση των κύκλων και των συμφερόντων της διαπλοκής που εκπροσωπεί ο πολιτικός της καθοδηγητής, να αποτρέψει, με κάθε τρόπο – ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ – την επαναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς να μπορεί να αρθρώσει σωστά δύο λέξεις στη σειρά είναι να απορεί ο κάθε ένας από εμάς, πως ο Αλέξης Τσίπρας της είχε εμπιστευτεί κρίσιμα υπουργεία. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Το ότι η Όλγα Γεροβασίλη είχε βρεθεί τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου, όσο και στο Μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη συνιστά από μόνο του στοιχείο ενδεικτικό για το κατάντημα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Περιφέρεται στα κανάλια και ισχυρίζεται ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ, με ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ την έλλειψη συγκρότησης, ότι “ο Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα” και ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μην έχει δεύτερη ευκαιρία – ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ – να διεκδικήσει και την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Όλγα Γεροβασίλη
Η Όλγα Γεροβασίλη

Οι πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό. Έχουν αντιληφθεί – ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο βέβαιος νικητής των εσωκομματικών εκλογών. Οι πραξικοπηματίες βρίσκονται ήδη αντιμέτωποι με την οργή και τη χλεύη το κόσμου, ενώ από το ΠΑΣΟΚ έχει καταστεί απολύτως σαφές ότι οι πόρτες είναι κλειστές. Οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια στην πολιτική εξαφάνιση. Οποιοσδήποτε από αυτούς – ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ – να συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο στις επόμενες βουλευτές εκλογές θα διασυρθεί αφού θα βρει μόνο την ψήφο του στην κάλπη.

Η Όλγα Γεροβασίλη τις προάλλες μίλησε προσβλητικά για τον δημοκρατικό κόσμο, για τους φίλους, για τα μέλη για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που διαμαρτύρονται για τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις μίας πολιτικά τελειωμένης γραφειοκρατικής κλίκας, αφού τους χαρακτήρισε “τρολς” που μάλιστα “κατευθύνονται κεντρικά”.

Στο προφίλ της στο facebook έχει στηθεί πάρτι. Ο κόσμος μπαίνει επώνυμα και την διασύρει.

Αναγνώστρια και αναγνώστη μου. Συντρόφισσα και σύντροφοι.

Αντέχεις να μπεις στο προφίλ της Όλγας Γεροβασίλη και να δεις τι της γράφουν.

Δες:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ