Ο Γιώργος Λιάγκας μυστικοσύμβουλος του Κασσελάκη σε θέματα επικοινωνίας – Το μυστήριο με μία ιστοσελίδα και τα χρήματα του Σπηλιωτόπουλου (vids)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Εδώ, σε αυτή τη στήλη, στο PERIODISTA.GR, τα γράφουμε όλα χωρίς φόβο και πάθος.

Λοιπόν, έφτασε στα αυτιά μου το εξής. Σύμφωνα με φήμες, που οργιάζουν, και πληροφορίες για τις οποίες βρίσκομαι στη διαδικασία της διασταύρωσης, αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας έχει αναλάβει (Άτυπα; Θα σας γελάσω) καθήκοντα συμβούλου επικοινωνίας στο παρασκήνιο. Βλέπετε, πόσο καλός είναι ο τηλεοπτικός Γιώργος Λιάγκας απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι; Έχετε δει και ότι ανέβαιναν μαζί σε σκάφος στις Σπέτσες (Κάποια στιγμή να μου θυμίσει κάποιος να σας πω αποκαλυπτικές και πολύ περίεργες ιστορίες για την αγάπη του Γιώργου Λιάγκα για τα σκάφη). Και δεν πρέπει να ξεχνάμε τι ωραία συνέντευξη που έχει παραχωρήσει ο Κασσελάκης στον γνωστό δημοσιογράφο.

Λένε, ότι πίσω από την επιμονή του Στέφανου Κασσελάκη να παρουσιάζει την προσωπική του ζωή και την lifestyle πλευρά του, δεν κρύβεται μόνο η ιδιοσυγκρασία του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (κατάσταση για την οποία έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί του δίνει συμβουλές και από τηλεοράσεως:

Οι κακές γλώσσες, μάλιστα, δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά συνδέουν μία ιστοσελίδα με την ονομασία togegonos.gr, η οποία ανήκει στον Γιώργο Λιάγκα, με τον Στέφανο Κασσελάκη. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με αυτή; Δεν γνωρίζω. Και μάλιστα για κάποιον, άγνωστο λόγο, μου φέρνουν αυτή την ιστοσελίδα σε συζητήσεις για το κλείσιμο της “Αυγής. Περίεργα πράγματα.

Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει πάρει θέση υπέρ του Άρη Σπηλιωτόπουλου, άλλου συμβούλου δηλαδή του Στέφανου Κασσελάκη, επισημαίνοντας ότι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως “επαγγελματία” και όχι ως πολιτικό. Γιατί, όπως είχε πει, “πληρώνεται” για αυτό που κάνει.

Να, δείτε το βίντεο:


Θα επανέλθω επί του θέματος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....