Ο Γιώργος Αυτιάς πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Χρόνια ολόκληρη πάλευε ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής, σήμερα, με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Αυτιάς για να μεταπηδήσει στην πολιτική. Μετά από απορρίψεις και… φιλότιμες προσπάθειες κέρδισε την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία κι εκείνος εξελέγη.

Και αν για τον Γιώργο Αυτιά τα πράγματα πήγαν πολύ καλά στις ευρωεκλογές, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, τα ποσοστά της οποίας κατρακύλησαν από το 41% στο 28%. Και φαίνεται ότι μελλοντικά θα κατρακυλήσουν κι άλλο. Επομένως, αργά ή γρήγορα, θα τεθεί θέμα ηγεσίας και στη Νέα Δημοκρατία. Τα πράγματα δεν είναι και τα καλύτερα στο κυβερνών κόμμα. Οι βουλευτές διέσυραν τον Μητσοτάκη στην πρόσφατη κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ τις προάλλες Καραμανλής και Σαμαράς τον εξευτέλισαν.

Λοιπόν, θυμάστε που ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης είχε γράψει ότι ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο επικρατέστερος δελφίνος στη Νέα Δημοκρατία. Ε, λοιπόν, πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα και κατοικοεδρεύουν στις Βρυξέλλες με πληροφορούν ότι ο Γιώργος Αυτιάς το έχει πιστέψει και το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα. Τα ίδια πουλάκια μου λένε ότι όταν θα έρθει η ώρα το σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί όχι; Έτσι κι αλλιώς ζούμε στη χώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης έγινε αντιπρόεδρος κόμματος και ο Χάρης Δούκας θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....