Ο Βελόπουλος χαρακτηρίζει την Καθημερινή «φερέφωνο» του Μητσοτάκη και διαψεύδει τα σενάρια συγκυβέρνησης με ΝΔ

Επίθεση στην εφημερίδα «Καθημερινή» εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, διαψεύδοντας παράλληλα οποιαδήποτε πιθανότητα συγκυβέρνησης με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της εφημερίδας του ομίλου Αλαφούζου, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός απέρριψε το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με την Ελληνική Λύση.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε την «Καθημερινή» μία «μία παλιά, καλή, παραδοσιακή εφημερίδα που έγινε φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου και του πρωθυπουργού», προσθέτοντας: «Και το λέω έτσι γιατί διάβασα στις 7 Φεβρουαρίου να λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να συγκυβερνήσει με την Ελληνική Λύση. Αυτό είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με διαρροές».

«Αυτό που δεν είπε είναι ότι εμείς δεν θέλουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και το έχουμε δηλώσει. Δεν θα συγκυβερνήσουμε ποτέ με αυτή τη ΝΔ, η οποία κάνει τα αντίθετα απ΄ ό,τι έχει πει» ξεκαθάρισε ο κ. Βελόπουλος και επισήμανε ότι στο δημοσίευμα δεν αποσαφηνίζεται το σενάριο συγκυβέρνησης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ.

«Πραγματικά η ΝΔ έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ» έκρινε και αναφέρθηκε στην πρόσληψη του πρώην υπουργού και συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργου Χουλιαράκη, στην Τράπεζα της Ελλάδος, κάνοντας λόγο για υπόγεια συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων.

Κλείνοντας τη συγκεκριμένη ενότητα, περιέγραψε δηκτικά τη ΝΔ ως «αποτυχημένη υποψήφια νύφη». «Η ΝΔ μου θυμίζει μία αποτυχημένη υποψήφια νύφη… Μου θυμίζει την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου που έλεγε ότι δεν θέλει γαμπρό, αλλά γαμπρός δεν υπήρχε» σχολίασε και κατέληξε λέγοντας: «Με εσάς συγκυβέρνηση πότε! Γιατί έχετε γίνει επικίνδυνοι για την πατρίδα και το έθνος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου