Ο Βελόπουλος χαρακτηρίζει την Καθημερινή «φερέφωνο» του Μητσοτάκη και διαψεύδει τα σενάρια συγκυβέρνησης με ΝΔ

Επίθεση στην εφημερίδα «Καθημερινή» εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, διαψεύδοντας παράλληλα οποιαδήποτε πιθανότητα συγκυβέρνησης με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της εφημερίδας του ομίλου Αλαφούζου, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός απέρριψε το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με την Ελληνική Λύση.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε την «Καθημερινή» μία «μία παλιά, καλή, παραδοσιακή εφημερίδα που έγινε φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου και του πρωθυπουργού», προσθέτοντας: «Και το λέω έτσι γιατί διάβασα στις 7 Φεβρουαρίου να λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να συγκυβερνήσει με την Ελληνική Λύση. Αυτό είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με διαρροές».

«Αυτό που δεν είπε είναι ότι εμείς δεν θέλουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και το έχουμε δηλώσει. Δεν θα συγκυβερνήσουμε ποτέ με αυτή τη ΝΔ, η οποία κάνει τα αντίθετα απ΄ ό,τι έχει πει» ξεκαθάρισε ο κ. Βελόπουλος και επισήμανε ότι στο δημοσίευμα δεν αποσαφηνίζεται το σενάριο συγκυβέρνησης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ.

«Πραγματικά η ΝΔ έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ» έκρινε και αναφέρθηκε στην πρόσληψη του πρώην υπουργού και συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργου Χουλιαράκη, στην Τράπεζα της Ελλάδος, κάνοντας λόγο για υπόγεια συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων.

Κλείνοντας τη συγκεκριμένη ενότητα, περιέγραψε δηκτικά τη ΝΔ ως «αποτυχημένη υποψήφια νύφη». «Η ΝΔ μου θυμίζει μία αποτυχημένη υποψήφια νύφη… Μου θυμίζει την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου που έλεγε ότι δεν θέλει γαμπρό, αλλά γαμπρός δεν υπήρχε» σχολίασε και κατέληξε λέγοντας: «Με εσάς συγκυβέρνηση πότε! Γιατί έχετε γίνει επικίνδυνοι για την πατρίδα και το έθνος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας