Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πίσω από την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη – Η εξομολόγηση στον Νίκο Ευαγγελάτο (vid)

Για την υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως είπε στην εκπομπή Live News του Mega, «η πρόταση έγινε αρκετά αργά και δεν είχα τον χρόνο να υπεραναλύσω, όπως κάνω συνήθως. Λειτούργησα με το συναίσθημα».

«Μίλησα με δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μου. Μίλησα με τον άντρα μου και τον εργοδότη μου, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και είχα τη στήριξη και των δύο», είπε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου εμπνέει εμπιστοσύνη και αίσθημα ασφάλειας. Τηρεί τις προδιάγραφες για το πώς θέλω εγώ να διαχειρίζεται τις κρίσεις και να προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό», πρόσθεσε.

«Είμαι ένας άνθρωπος που ταυτίζεται με τις πεποιθήσεις του κόμματος. Θα μπορούσα να πω πως είναι οικογενειακή παράδοση αλλά όχι χωρίς λόγο γιατί γενικά αμφισβητώ», υπογράμμισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1