Ο Αχιλλέας Μπέος κατεβαίνει για πρόεδρος της Super League (pic)

Την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου της Super League ανακοίνωσε επίσημα ο Αχιλλέας Μπέος.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο πρόεδρος και δήμαρχος του Βόλου γνωστοποίησε την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος:

«Οι τελευταίες, αναμφίβολα θετικές, εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, βρίσκονται σε συμφωνία με τις αρχές και τις αξίες που υπηρετώ στον χώρο, χωρίς σκοπιμότητες και συναλλαγές, και με οδηγούν στην απόφαση να υποβάλλω υποψηφιότητα για την Προεδρία της Super League. Η απόφαση μου αυτή είναι απόρροια ώριμης σκέψης και αφού συνεκτίμησα και αξιολόγησα τις ανάγκες αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν, υπό το πρίσμα της πολυετούς εμπειρίας και θητείας μου στο ποδόσφαιρο.

Στόχος και σκοπός μου είναι η διασφάλιση της ισονομίας και της ισότιμης αντιμετώπισης όλων των ομάδων, ώστε συνακόλουθα να σημειωθεί και η βελτίωση του πρωταθλήματος, να γίνει πιο ανταγωνιστικό, αλλά και πιο ελκυστικό στους επενδυτές, στους χορηγούς, στους φιλάθλους, στους τηλεοπτικούς παρόχους.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε στη διοργάνωση ενός πρωταθλήματος αντάξιο των προσδοκιών τόσο των δικών μας, όσο και των φιλάθλων, απαλλαγμένο από όσα αρνητικά και τοξικά διαδραματίστηκαν κατά καιρούς και που μόνο κακό κάνουν στο ποδόσφαιρο, μειώνουν την κοινωνική του απήχηση και αποδοχή, αλλά και την εμπορική του αξία και εν τέλει αποβαίνουν σε βάρος όσων πραγματικά το αγαπούν και το υπηρετούν.

Δεσμεύομαι να αγωνιστώ σκληρά προς την κατεύθυνση αυτή και προς τούτο ζητώ τη στήριξη σας στην υποψηφιότητά μου, με τη βεβαιότητα ότι με τη συμμετοχή όλων μας οι στόχοι μας για ένα τίμιο, ανταγωνιστικό, υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα θα ευοδωθούν. Η ώρα αλλαγής σελίδας έφθασε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ