Ο απόλυτος εξευτελισμός και του Άκη Σκέρτσου μετά την παραίτηση των Παπασταύρου και Μπρατάκου

Για «θεωρίες συνωμοσίας» και «μυθεύματα» μίλησε πριν από τις παραιτήσεις των Παπασταύρου και Μπρατάκου για τον εξευτελισμό τους ο Άκης Σκέρτσος.

Τελικά η παραίτησή τους και οι διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου εξευτελίζουν και τον υπουργό Επικρατείας, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα έκανε λόγο για άλλο ένα «παραπολιτικό ατεκμηρίωτο μύθευμα» και μια «θεωρία συνωμοσίας».

Και να φανταστεί ότι οι Παπασταύρου και Μπρατάκος “κάρφωναν” στον Μαρινάκη τον Άκη Σκέρτσο. Μιλάμε για ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.