Ο απόλυτος διασυρμός του Μητσοτάκη από τα ΜΜΕ του Μαρινάκη

Από το enimerosi24.gr

«Άφαντος ο πρωθυπουργός» γράφει το in.gr σε περίοπτη θέση, του ομίλου της Alter Ego ιδιοκτησίας του Β. Μαρινάκη. Και το ερώτημα δεν είναι, εάν ο όμιλος κάνει αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά εάν είναι αλήθεια ή όχι αυτό που επισημαίνει το site.

Προφανώς είναι αλήθεια και δεν χρειάζεται να κάνει κανείς ρεπορτάζ για να το διαπιστώσει… Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός διέκοψε τις διακοπές του για να επιστρέψει στην Αθήνα. Λες και θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Επέστρεψε όμως, αλλά παραμένει άφαντος! Όχι, διότι δεν εμφανίστηκε στις τηλεοράσεις, ή δεν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του… Αν και γνωστό φιλοκυβερνητικό σαιτ, φιλοξένησε (εχθές Δευτέρα) φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκέπτεται το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων… Ο πρωθυπουργός είναι άφαντος από τα προβλήματα των πολιτών της χώρας.

Δεν περιμένει κανείς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάει στο Συντονιστικό και να συντονίζει, διότι απλά δεν ξέρει να το κάνει και δεν είναι αυτή η δουλειά του… Ο ελληνικός λαός τον εξέλεξε (με 41%) για να λύνει τα προβλήματά του… Να οχυρώνει τη χώρα και την Αθήνα που καίγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λες και δεν το περιμέναμε… Βέβαια, δεν περιμέναμε να καίγονται το Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια, αλλά το είδαμε κι αυτό… Επίσης από τον πρωθυπουργό οι πολίτες θέλουν να συγκρατεί τις τιμές και να βάζει φρένο στην ακρίβεια και να μην λέει ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο (η αισχροκέρδεια)… Να στηρίζει τους πολίτες στο ακριβό ρεύμα και το φυσικό αέριο κλπ, κλπ…

Σε όλα αυτά λοιπόν ο πρωθυπουργός είναι άφαντος… Ως εκ τούτου ελάχιστη σημασία έχει εάν τα Μέσα του Μαρινάκη κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη… Αλλά ότι οι πολίτες το καλοκαίρι καίγονται, τον χειμώνα πνίγονται και συνέχεια είναι θύματα της αισχροκέρδειας και των καρτέλ!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ