Ο Ανδρουλάκης μοιράζει αντικρουόμενα ρεπορτάζ στα μαγαζιά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σάλο προκάλεσε χθες ένα ρεπορτάζ του… έγκριτου, έγκυρου, καλά πληροφορημένου, σοβαρού ηλεκτρονικού “Βήματος”, σύμφωνα με το οποίο ο Νίκος Ανδρουλάκης “σήκωσε” λέει το “γάντι” και οδηγεί το ΠΑΣΟΚ σε εσωκομματικές εκλογές, ακόμη και μέσα στον Ιούλιο.

Είδα ποιος υπέγραψε το ρεπορτάζ της ενημερωτικής ναυαρχίδας και αυτός ήταν ο δημοσιογράφος του ΜΜΕ του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρης Χόνδρος, για τον οποίο γνωρίζω ότι τον αγαπά πάρα πολύ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Επομένως μοιραία κατέληξα στο ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εκείνος ο οποίος έδωσε το θέμα στο “Βήμα”.

Δεν πρόλαβε να κοπάσει η σκόνη που σήκωσε το παραπάνω δημοσίευμα, βγαίνει ο τηλεοπτικός σταθμός Open, του Ιβάν Σαββίδη και μεταδίδει ότι ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ διαψεύδει τα όσα κυκλοφόρησαν, δηλαδή το δημοσίευμα του Χόνδρου, που είναι ένας εκ των αγαπημένων δημοσιογράφων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με αυτή την πηγή ο Ανδρουλάκης προτίθεται να τηρήσει το καταστατικό και να πάει σε εσωκομματικές εκλογές το 2024. Φαντάζομαι ότι το Open δεν μετέδωσε ρεπορτάζ που βγήκε από το κεφάλι των επιτελών ή των δημοσιογράφων του.

Λοιπόν, ξέρετε που κατέληξα αναγνώστες μου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, για να κερδίσει χρόνο, για να ζυγίσει την κατάσταση και για να δημιουργήσει αναστάτωση, μοιράζει αντικρουόμενα ρεπορτάζ δεξιά κι αριστερά. Διότι, αυτή η ανώτατη πηγή που επικαλείται το OPEN, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι λειτούργησε χωρίς να ενημερώσει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αν δεν ήταν ο ίδιος. Χάος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ