Ο Ανδρουλάκης εκτίθεται ακολουθώντας τον Μητσοτάκη

«Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μπορούσε να αντιληφθεί την αξία της αυτοκριτικής, πριν επιδιώξει να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την υπόθεση των “Σπαρτιατών”», διαμηνύουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να ακούσει ο ελληνικός λαός τους λόγους για τους οποίους, μαζί με την ΝΔ, κατέληξαν σε διατάξεις που διακρίθηκαν για τον ερασιτεχνισμό, την προχειρότητα και τελικά την ανεπάρκειά τους να προστατέψουν τη Δημοκρατία μας από τα μέλη και τους φίλους της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Και μια παρατήρηση: Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό “νήμα” από εκεί που το αφήνει η ΝΔ, το εκθέτει», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας