Ο Αλέξης Τσίπρας συναντά καναλάρχες και ισχυρούς του χρήματος και ετοιμάζει τηλεοπτική παρέμβαση

Από όλες τις πλευρές επιβεβαιώνεται πλέον ότι ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται, με τη βοήθεια των διαπλεκόμενων συμφερόντων και όπως έχει αποκαλύψει το PERIODISTA.GR, για την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως ηγέτης του ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, η ιδρυτική διακήρυξη του οποίου συντάσσεται στα γραφεία της ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας.

Μάλιστα, εκτός του ότι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για τη στενή σχέση του Αλέξη Τσίπρα με συγκεκριμένα τμήματα της διαπλοκής, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι εξελίξεις επιταχύνονται με ραγδαίο ρυθμό.

Σύμφωνα με την στήλη BigMouth στο Powergame.gr, o πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε μια βόλτα στην επιχειρηματική πιάτσα, συναντώντας τους ισχυρούς του χρήματος.

Γράφει συγκεκριμένα το δημοσίευμα: Ανάμεσα σε αυτούς που έχει δει είναι και κάτι καναλάρχες. Σταματώ εδώ, γιατί αν συνεχίσω θα μπω στον πειρασμό να σας γράψω τι έχω μάθει ότι τους λέει και τότε θ’ αρχίσουν να γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια που ζουν με τον εφιάλτη της πανώλης

…και ετοιμάζει (τηλεοπτική) παρέμβαση
– Από τις ίδιες πηγές που μου «κάρφωσαν» την αυξημένη (παρασκηνιακή) κινητικότητα που αναπτύσσει εσχάτως ο πρόεδρος Τσίπρας έμαθα ότι ετοιμάζει μεταξύ των άλλων και μια δημόσια παρέμβαση. Όπως μου είπαν, σκοπεύει να παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη, με την οποία θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ως κάτι φρέσκο και κυρίως ως ο μοναδικός εγγυητής του πολύπαθου χώρου της κεντροαριστεράς. Επειδή πάντα είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, εδώ και καιρό, ονειρεύεται να ηγηθεί ενός ευρύτερου σχήματος, που θα τα έχει όλα μέσα. Και τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Αριστερά. Πώς λέμε χωριάτικη σαλάτα, ο Τσίπρας πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει τη σαλάτα της Αριστεράς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ