Ο Αλέξης Τσίπρας πίσω από τηλεφωνήματα της ντροπής κατά του Πολάκη σε ΜΜΕ της διαπλοκής;

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Παύλος Πολάκης έχει στοχοποιηθεί, όχι μόνο από το παραδοσιακό αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, αλλά και από τα τμήματα εκείνα της Αριστεράς που έχουν συνθηκολογήσει χωρίς καμία ντροπή με τα τμήματα τη διαπλοκής.

Στον πόλεμο κατά του Παύλου Πολάκη έχει μπει, όπως μαθαίνουμε και το “σύστημα Τσίπρα” που παρά την πολιτική του χρεοκοπία και ενώ η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θα ήθελε να δει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα να επανέρχεται στην κεντρική πολιτική σκηνή, συμμετέχει σε παρασκηνιακές διεργασίες για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και τη συγκρότηση νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς με τον πρώην πρωθυπουργό στην ηγεσία.

Στον λογαριασμό της ενημερωτικής ιστοσελίδας thefaq.gr στο twitter:

Αρχισυντάκτης δελτίου σε γνωστό Μέσο, δέχτηκε τηλεφώνημα από πολιτικό πρόσωπο που του ζήτησε να μεταφέρει επικριτικά σχόλια κατά του Παύλου Πολάκη και “κλίμα” ολοκλήρωσης της διαγραφής του από το κόμμα, ως “σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ”!

Λοιπόν, αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δεν σας κρύβω ότι έχω κάνει ρεπορτάζ. Και ανακάλυψα ότι τα τηλεφωνήματα της ντροπής τα έχει κάνει κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είναι του στενού περιβάλλοντος του Αλέξη Τσίπρα. Επειδή το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν κάνει τίποτα χωρίς να του έχει δώσει εντολή ο Αλέξης δεν θα ήθελα με τίποτα να πιστέψω ότι οι παραπάνω αθλιότητες έχουν γίνει με εντολή του πρώην προέδρου και πρώην πρωθυπουργού.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ρωτάω:

Με εντολή Τσίπρα έγιναν τα τηλεφωνήματα στα ΜΜΕ της διαπλοκής; Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται πίσω από τα τηλεφωνήματα της ντροπής;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ