«Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να είναι ο ηγέτης» – Ο Σπίρτζης προαναγγέλλει κόμμα της κεντροαριστεράς

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να είναι ο ηγέτης της κεντροαριστεράς και έχει ρόλο να παίξει» ανέφερε σήμερα στον Talk Radio ο Χρήστος Σπίρτζης, βάζοντας φωτιά στα σενάρια της επόμενης μέρας.

Ο πρώην υπουργός εξέφρασε τη θέσης του για ενιαίο προοδευτικό χώρο, τονίζοντας πως τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ μόνοι τους δεν μπορούν να μπουν σε κυβερνητική τροχιά.

Επιπλέον δήλωσε πως «Έχουμε υποστεί μεγάλη ήττα και γίνεται μεγαλύτερη όταν η ΝΔ έχει χάσει 14 μονάδες και ο κόσμος δεν έχει τι να ψηφίσει» είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε «όταν χάνεις σε χαλαρή ψηφοφορία και σε αριθμό πολιτών και σε ποσοστό δεν πας καλά. Η χώρα είναι σε κρίση και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις».

Επίσης, εκτίμησε ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη στην προεκλογική περίοδο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετεί μια πολιτική ατζέντα που «δεν ενδιέφερε την κοινωνία».

Παράλληλα υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα με πρωτοβουλία Θεοχαρόπουλου και Ραγκούση για συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια ανασύνθεσης της κεντροαριστεράς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ