Ο άνθρωπος που είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Κασσελάκη και Ανδρουλάκη – Ο επιχειρηματικός όμιλος και η επίθεση στην Attica Bank

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ενώ κύκλοι της διαπλοκής – οι ίδιοι κύκλοι που είχαν στηρίξει στο παρασκήνιο την υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – απεργάζονται σενάρια δημιουργίας ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς με τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να σταθεροποιήσουν τις θέσεις τους στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Όπως σας έχει πληροφορήσει εδώ και καιρό η στήλη έχει ξεκινήσει κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είναι κρίσιμο να “μην πέσει” κανένας από τους δύο, καθώς η ανατροπή ενός εκ των δύο από την ηγεσία στο κόμμα του θα αποτελέσει το “κακό προηγούμενο” που θα δρομολογήσει εξελίξεις και στο άλλο κόμμα. Στον ΣΥΡΙΖΑ η αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη είναι διαρκής και αδιάκοπη, ενώ στο ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την εκλογή ηγεσίας.

Ποιο είναι, όμως, το πρόσωπο που συντονίζει τις επαφές ανάμεσα σε Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη; Ποιος βρίσκεται από πίσω; Ποιος είναι ο άνθρωπος – κλειδί;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης


Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης! Ο ναύαρχος βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και με μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο ο οποίος θέλει τόσο τον Στέφανο Κασσελάκη, όσο και τον Νίκο Ανδρουλάκη στις ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα. Μάλιστα έχει πραγματοποιηθεί, πριν από λίγο καιρό, συνάντηση στην οικία πανίσχυρου οικονομικού παράγοντα προκειμένου να χαραχτεί στρατηγική και να ληφθούν αποφάσεις.

Και μιας και αναφέρθηκα σε επιχειρηματικούς ομίλους και πανίσχυρους οικονομικούς παράγοντες, να σας πληροφορήσω ότι πίσω από την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να κηρύξει τον πόλεμο στην συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα και στην προοπτική δημιουργίας πέμπτου ισχυρού τραπεζικού πυλώνα, βρίσκεται ο σχεδιασμός πανίσχυρου επιχειρηματικού συστήματος, “πατριαρχικού” θα έλεγα, της χώρας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ