Ο Άδωνις επισκέφτηκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Στο εργοστάσιο της ΒΙΑΝΕΞ βρέθηκε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας γραμμής παραγωγής ηπαρινών, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας με τη Leo Pharma, μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες της Ευρώπης.

Τον υπουργό υποδέχθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο CEO της Leo Pharma, Christophe Bourdon.

Ο κ. Γεωργιάδης, σε σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, δήλωσε:

«Παρευρέθηκα στο εργοστάσιο της ΒΙΑΝΕΞ για την ανακοίνωση της έναρξης της παραγωγής ηπαρινών, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Leo Pharma. Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον κ. Christophe Bourdon για τα καλά τους λόγια και την αναγνώριση της συμβολής μου στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης, τόσο από τη θέση του Υπουργού Ανάπτυξης στο παρελθόν όσο και σήμερα από τη θέση του Υπουργού Υγείας.»

Η νέα γραμμή παραγωγής ενισχύει τη βιομηχανική δυναμική του φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα, προωθώντας ταυτόχρονα τη διεθνή συνεργασία στον τομέα των βιοτεχνολογικών σκευασμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα