Οργιώδες παρασκήνιο: Μεγάλη ανατροπή στις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Παππά

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει την εικόνα της πλήρους διάλυσης. Σπέτσες και ομόφυλα ζευγάρια είναι ενδεικτικά του γεγονότος ότι δεν υπάρχει καμία συνοχή σε αυτό έχει απομείνει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ είναι πλέον απολύτως σαφές ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει χάσει οποιονδήποτε έλεγχο στην κοινοβουλευτική ομάδα και στο κόμμα.

Ο καθένα κάνει ότι θέλει.

Την ίδια στιγμή περίπου… εξαφανισμένος είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος είχε στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών. Ποιος δεν τους θυμάται να πανηγυρίζουν παρέα μπροστά στην Κουμουνδούρου το βράδυ της νίκης του Στέφανου Κασσελάκη.

Πρόσφατα ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της απόπειράς του να ελέγξει το κόμμα μέσω της τοποθέτησής του στα όργανα. Έδειξε ο Νίκος Παππάς ότι θέλησε να ελέγξει το κόμμα και η πραγματικότητα είναι ότι έμειναν εκτός οργάνων πολλά πρόσωπα που είχαν ως μοναδικό σημείο αναφοράς τον Στέφανο Κασσελάκη. Το γεγονός αυτό προκάλεσε οργή σε ένα μεγάλο τμήμα των στελεχών, των μελών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν προεδρικοί.

Μου λένε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τα έχει καταλάβει όλα αυτά και ότι οι σχέσεις του με τον Νίκο Παππά έχουν παγώσει. Μάλιστα ένα πουλάκι μου “σφύριξε” πως και ο Νίκος Παππάς το έχει αντιληφθεί αυτό. Ο Στέφανος Κασσελάκης και η ηγετική ομάδα δεν φαίνεται πως λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τις εισηγήσεις του σε θέματα οικονομίας. Ο πρόεδρος Κασσελάκης, έστω και καθυστερημένα, αναζητά την αυτονόμησή του από το ασφυκτικό πλαίσιο που διαμορφώνει ο μηχανισμός του Νίκου Παππά.

Το έχει καταλάβει και ο Νίκος Παππάς αυτό και δηλώνει, στο παρασκήνιο, δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι οι εισηγήσεις του μπαίνουν στο συρτάρι και παραμένουν εκεί.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1