Οργισμένη επιστολή συγγενή θύματος στα Τέμπη για τα νέα ευρήματα

Οργή από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη μετά την ανεύρεση οστού στα χώματα που μεταφέρθηκαν από το σημείο της τραγωδίας σε ιδιωτικό οικόπεδο στη Λάρισα καταγγέλλοντας την αδιαφορία και αναλγησία της κυβέρνησης και την πρωτοφανή συγκάλυψη που έχει σχεδιαστεί από το πρώτο λεπτό του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

«Μας σκοτώνουν κάθε μέρα η ανευθυνότητά τους, η αναλγησία τους και η προσπάθεια συγκάλυψης μετατρέπονται σε οργή που στερεύει τα δάκρυα και κάνει τα δόντια να σφίγγουν ζητώντας δικαίωση» τονίζει αγανακτισμένος ο Σωκράτης, γιος του αδικοχαμένου Παυλίνι Μπόζο.

Στην επιστολή του στο documentonews.gr o κ. Μπόζο εκφράζει τα συναισθήματα όλων των συγγενών που πληγώνονται κάθε μέρα από την κυβέρνηση καθώς απολύτως τίποτα δεν έγινε σωστά στην διαχείριση για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μπόζο:

«Έχουν περάσει 15 μήνες από το έγκλημα και ο χειρότερός μας φόβος επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά!

Ταυτοποιήθηκε το DNA επιβάτη του μοιραίου τρένου από οστό που βρέθηκε στο οικόπεδο που πέταξαν αποδεικτικά στοιχεία λίγες ώρες μετά την τραγωδία, καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό πως τα χώματα που μεταφέρθηκαν περιείχαν μόνο χώματα και θάμνους που είχαν μεταφερθεί στα πλαίσια διαμόρφωσης του χώρου (ξεμπάζωμα-μπάζωμα) για επιχειρησιακούς λόγους.

Και ενώ περνάω τον χρόνο μου με την κόρη μου στην παιδική χαρά, χτυπάει ειδοποίηση στο κινητό μου, η οποία ήταν μια είδηση που μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά! Ξαφνικά η καρδιά άρχισε να χτυπάει δυνατά και γρήγορα.

Την επόμενη μέρα μαθαίνω ότι δεν ήταν του πατέρα μου Παυλίνι Μπόζο, αλλά ποσώς σημασία έχει γιατί πλέον και οι 57 δολοφονημένοι του εγκλήματος των Τεμπών είναι όλοι άνθρωποί μας.

Η είδηση αυτή μας σόκαρε για τρίτη φορά, καθώς είναι η τρίτη φορά που βρίσκουμε ανθρώπινα μέλη. Μας σκοτώνουν κάθε μέρα! Τα λάθη τους, η ανευθυνότητά τους, η αναλγησία τους και η προσπάθεια συγκάλυψης μετατρέπονται σε οργή που στερεύει τα δάκρυα και κάνει τα δόντια να σφίγγουν ζητώντας δικαίωση.

Ο υπουργός δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης ισχυρίστηκε πως “όποιος ήθελε συγκάλυψη με τα χώματα, θα τα πέταγε στη θάλασσα. Δεν θα τα πήγαινε δίπλα και μάλιστα σε ιδιωτικό χώρο να τα βλέπει ο ιδιώτης”. Επίσης “όσοι μιλούν για μπάζωμα είναι για τα μπάζα”. Βέβαια το διευκρίνισε, όσοι πολιτικοί μιλούν για μπαζώματα, ωστόσο για μπαζώματα μιλούν και οι συγγενείς των θυμάτων… Περιμένουμε την δήλωσή του μετά από τα νέα αποκαλυπτήρια… Τι έχουν να μας πουν τώρα!?

Κανένας σεβασμός στους δολοφονημένους μας και πλήρης αδιαφορία για την φρίκη που ζούμε γνωρίζοντας ότι μπορεί να αντιμετωπίσουμε την οδύνη της δεύτερης ταφής! Πώς μπορούμε μετά από όλα αυτά να είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να ξαναβρεθούν και άλλα ανθρώπινα μέλη!? Πόσες ταφές ακόμη θα χρειαστούν!? Πόσα να είναι αυτά που δεν θα βρεθούν ποτέ!?

Τα νέα ευρήματα επιβεβαιώνουν όλους εμάς τους συγγενείς των θυμάτων που εδώ και μήνες φωνάζουμε για όσα δεν έγιναν σωστά όταν έπρεπε, με ευθύνες που διαχέονται σε πολλές κατευθύνσεις.

Επομένως λοιπόν πρέπει να απαντηθεί ποιός ήταν αυτός τελικά που έδωσε την εντολή να απομακρυνθούν τόσα κυβικά χώματος που όπως αποδεικνύεται μήνες μετά, περιείχαν πληθώρα συντριμμιών και ανθρώπινο οστό θύματος. Ποιος ή ποιοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να εξαφανίσουν πειστήρια από τον τόπο του εγκλήματος πριν καν τελειώσει η προανακριτική διαδικασία?

Αν όλοι αυτοί νομίζουν πως θα τα παρατήσουμε είναι γελασμένοι. Είμαστε εδώ, μια γροθιά, δυνατοί με επιχειρήματα και αποδείξεις για να πολεμήσουμε για το δίκαιο και το φως. Μέχρι την στιγμή που θα λάμψει η αλήθεια και θα έρθει η πραγματική δικαίωση για τους αγγέλους μας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...