Οργιάζουν οι φήμες: Δημοσιογράφος περιθωριακών ΜΜΕ έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι θα πήγαινε τον Βελόπουλο στο στρατόπεδο του Μαρινάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Δεν είναι μόνο οι εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς – Κεντροαριστεράς που προκαλούν το ενδιαφέρον ετούτη την περίοδο. Είναι και οι εξελίξεις στη Δεξιά πολυκατοικία. Ξέρετε, ανέκαθεν ο χώρος της Δεξιάς ενσωμάτωνε διάφορα λούμπεν στοιχεία. Περιθωριακά στοιχεία και διαφόρους παρακμιακούς τύπους. Τέτοιοι παρακμιακοί τύποι υπάρχουν και στον χώρο των ΜΜΕ.

Ένας από αυτούς, που για διαφόρους λόγους (δεν είναι της παρούσης) έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, μαθαίνω ότι έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι θα είναι εκείνος, ο οποίος θα μεσολαβούσε ώστε ο πολιτικός αρχηγός να ενσωματωθεί στο σύστημα του εφοπλιστή, να μπει κάτω από την ομπρέλα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, μου λένε, ότι διαβεβαίωνε ο ίδιος τον εφοπλιστή ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Δεν γνωρίζω αν ισχύει το τελευταίο. Δεν γνωρίζω, επίσης, αν ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ενδιαφέρθηκε ποτέ για το πρότζεκτ. Για την ιστορία να σας αποκαλύψω ότι φίλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη που συνομιλούσαν με τον λούμπεν ακροδεξιό δημοσιογράφο της ιστορίας μας διοχέτευαν και κάποια ρυπαρά – εξωπραγματικά δημοσιεύματα στο παρελθόν για το PERIODISTA.GR. Και ο εκδότης και διευθυντής της ιστοσελίδας μας, ο Δημήτρης Μπεκιάρης, δεν είναι από εκείνους τους τύπους που ξεχνούν. Αλλά αυτή, είναι άλλη ιστορία.

Σε κάθε περίπτωση, από όσο γνωρίζω, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ακόμη και να άκουγε την πρόταση διαμεσολάβησης του λούμπεν δημοσιογράφου, δεν θα την δεχόταν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ