Οργιάζουν οι φήμες για το αντάλλαγμα: Πιο κοντά έρχονται ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Αλέξη Τσίπρα που έσκυψε το κεφάλι

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ραγδαίες, όπως φαίνεται, είναι οι εξελίξεις στα media του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη σύγκρουση του Γιάννη Πρετεντέρη με υπάλληλο – παρατρεχάμενο του εφοπλιστή.

Η υπόθεση έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος από ότι φαίνεται και σχετίζεται άμεσα με τις εξελίξεις, ευρύτερα στην Κεντροαριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως εξάλλου έχετε διαβάσει εδώ και καιρό στη στήλη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ βρίσκεται σε πόλεμο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το σύστημά του, ήρθε κοντά με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακόμη και τη νέα Ελευθεροτυπία με δημοσιογραφικά ονόματα από το πανέρι σκέφτηκε να εκδώσει για να στηρίξει τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν τραβάει και όπως όλα δείχνουν οδεύουμε σε καταιγιστικές εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εξελίξεις αυτές τροποποιούν τα σχέδια και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ δουλειά έχουν αναλάβει και διάφοροι παρατρεχάμενοι του εφοπλιστή, οι οποίοι βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συστήματος Τσίπρα – Αχτσιόγλου. Οι επιθέσεις των παρατρεχάμενων δε στον Γιάννη Πρετεντέρη συνδέονται με την απόπειρα να πουλήσουν εκδούλευση στο αφεντικό στο πλαίσιο του άγριου παρασκηνιακού πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ολιγάρχη και στο σύστημα Μητσοτάκη. Τους δε παρατρεχάμενους του Μαρινάκη, περίπου αποθεώνουν σε… δημοσιογραφικά τους άρθρα παρατρεχάμενοι του Αλέξη Τσίπρα στα ΜΜΕ. Παράλληλα, το πρώτο – δημοσιογραφικό βιολί του Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Σκουρής έπιασε δουλειά στα “Παραπολιτικά” επιρροής Βαγγέλη Μαρινάκη και έγινε υπάλληλος του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

Οι φήμες που οργιάζουν αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να συνθηκολογεί με όσους τον είχαν πολεμήσει με λύσσα, με αποτέλεσμα να γίνεται περίγελως, δεν έχει βέβαια πρόβλημα να σκύψει το κεφάλι μπροστά ΚΑΙ στον Ευάγγελο Μαρινάκη από τον οποίο περιμένει βοήθεια ώστε να επιτρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως πρόεδρος του εκτρώματος που ετοιμάζει η διαπλοκή στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ποια είναι, όμως, η κοινή συνισταμένη, οι κοινός παρονομαστής: ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, είναι η απάντηση.

Κρατήστε αυτό και μείνετε συντονισμένοι για να δείτε τις αποκαλύψεις που έρχονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ