Οργή στις Σπέτσες για Πρώτο Θέμα και Καραμήτσο μετά το φιάσκο για την δήθεν πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Οργή επικρατεί στις Σπέτσες για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τον εκδότη της Τάσο Καραμήτσο, μετά το πρωτοφανές φιάσκο για την δήθεν πισίνα που έφτιαξε στη βίλα του στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης. Η δήθεν πισίνα, μετά και από τους σχετικούς, ελέγχους αποδείχθηκε ότι ήταν βόθρος, όπως υποστήριζε και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα η εφημερίδα να γράψει άλλη μία… χρυσή σελίδα αναξιοπιστίας στα χρονικά του ελληνικού Τύπου.

Τώρα οι κάτοικοι και όσοι έχουν εξοχικές κατοικίες με πισίνες στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού είναι έξαλλοι. Γιατί; Γιατί το υπουργείο Πολιτισμού και η Πολεοδομία ετοιμάζονται να ψάξουν όλες τις περιπτώσεις οικημάτων με πισίνες στις Σπέτσες. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Το τι ακούγεται τις τελευταίες ημέρες για τον Καραμήτσο και το Πρώτο Θέμα δεν έχουν προηγούμενο και είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

Οι κάτοικοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως για μία εμμονή, η εφημερίδα όχι μόνο μετέδωσε πρωτοφανή ψέματα, αλλά τους έβαλε και σε μπελάδες. Πολλοί θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ