Οργή σε όλη την Ελλάδα για αυτό που έκανε το Mega Channel με την Μαρία Καρυστιανού (vid)

Στα πρωινάδικα μπλέντερ των καναλιών πρωτεύουσα σημασία έχει όχι τόσο τι μεταδίδεται αλλά τι- βαρυσήμαντα- λένε οι παρουσιαστές σχολιάζοντας όσα είδαν στα βίντεο που προηγήθηκαν.

Ένα τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε στο τηλεοπτικό μπλέντερ «Πάμε Δανάη» της Τετάρτης. Στην αρχή της πρωινής ανάλαφρης εκπομπής του Mega προβλήθηκε μεταξύ άλλων βίντεο από θεατρική παράσταση «Αλ τσαντίρι νιούζ» του Λάκη Λαζόπουλου στο οποίο ο ηθοποιός/σκηνοθέτης φαίνεται να καλεί στη σκηνή την Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του συλλόγου συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος «Τέμπη 2023», ζητώντας να μοιραστεί με το κοινό σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση της εθνικής τραγωδίας.

Η Μαρία Καρυστιανού άρχισε λέγοντας πως «επί της ουσίας είμαστε στο μηδέν και αυτό γιατί κάθε φορά μας προλαβαίνουν καινούργια γεγονότα». Είπε κι άλλα η χαροκαμένη μητέρα. Απλώς δεν (ανα)μεταδόθηκαν ποτέ από την εκπομπή διότι (ανέμελα) το βίντεο «κόπηκε». Όμως με στόμφο η Δανάη Μπάρκα τόνισε, προς κατάπληξη τηλεθεατών: «Είναι σημαντικό να ακούγονται αυτές οι φωνές και να μην ξεχνάμε». Αλλά τότε γιατί δεν άφησαν να ακουστούν όσα είπε η κυρία Καρυστιανού; Η παρατήρηση της παρουσιάστριας ανακόλουθη με όσα προηγήθηκαν. «Ψιλά γράμματα». Φαίνεται είχε περισσότερη αξία η λογοδιάρροια.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...