Οι τελικές αποφάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη: Ποιες θέσεις θα δώσει σε Γερουλάνο και Διαμαντοπούλόυ

Τις τελικές του αποφάσεις αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του fimotro ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις και θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ο Νίκος Ανδρουλάκης θα θεσμοθετήσει δυο νέες θέσεις στο ΠΑΣΟΚ. Δυο θέσεις αντιπροέδρων με αρμοδιότητες τα οικονομικά η πρώτη και με αρμοδιότητες τα διεθνή θέματα η δεύτερη. Η πρώτη αντιπροεδρία θα σχετίζεται με τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας και η δεύτερη με τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας.

Είναι προφανές ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει αποφασίσει να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ, αξιοποιώντας στελέχη με κεντρώο παρελθόν όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος Γερουλάνος. Είναι επίσης προφανές ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να κάνει ένα γενικό restart στο κόμμα και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Πηγές κοντά στον αρχηγό του Κινήματος ξεκαθαρίζουν ότι η «η νίκη του είναι ισχυρή εντολή συνέχειας» και υπογραμμίζουν ότι «τώρα ο δρόμος μπροστά για σοβαρή προγραμματική αντιπολίτευση και τη μεγάλη νίκη απέναντι στη ΝΔ».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του έβαλε ψηλά τον πήχη μιλώντας ξεκάθαρα για εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές. «Η χώρα μας χρειάζεται μεγάλες και γενναίες αλλαγές και για να έρθουν έχουμε χρέος πάνω απ’ όλα να νικήσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές τη Νέα Δημοκρατία. Θα δώσω, λοιπόν, όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν το νέο μεγάλο αγώνα και είμαι σίγουρος ότι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι σήμερα έγινε ακόμα ένα μεγάλο βήμα, με ένα σαφές μήνυμα. Έχουμε χρέος να κάνουμε την κοινωνία μας πιο δίκαιη και την πατρίδα μας πιο ισχυρή. Αυτό, το πατριωτικό προοδευτικό κίνημα, πρέπει να αγκαλιάσει τις νεότερες γενιές. Πρέπει να ενώσει τον ελληνικό λαό σε ένα προοδευτικό σχέδιο, που θα αγωνιστούμε να γίνει κυβερνητικό πρόγραμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά στη χθεσινή του ομιλία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση αν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν – Η ανάλυση της Citigroup

Καθώς η προοπτική μιας διευρυμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή...

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...