Οι πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν πολιτικά άστεγοι – Stop από το ΠΑΣΟΚ σε σκέψεις για μεταγραφές

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Στις τάξεις των 87, στις τάξεις των πραξικοπηματιών του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ολοκληρώνοντας τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευτούν την επιστροφή τους στο ΠΑΣΟΚ. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο λεγόμενος… πρώην μπάτλερ του Καλογρίτσα, για τον οποίο υπάρχουν πολλοί σκελετοί στην ντουλάπα, και είναι εκείνος που είχε συλλάβει την ιδέα της προβοκάτσιας (που στόχο τελικά είχε να βλάψει τον Κασσελάκη) του δήθεν SMS της Έφης Αχτσιόγλου στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο… πρώην μπάτλερ του Καλογρίτσα βέβαια αποτελεί μία θλιβερή περίπτωση, την οποία χρησιμοποιούν σήμερα συστήματα της διαπλοκής, αφού τον περιφέρουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς για να χυδαιολογεί κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο θα ασχοληθούμε και την πάρτη του. Καθώς πρόκειται για βρόμικη ιστορία.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, ενός τελειωμένου πολιτικά προσώπου, είναι ενδεικτική. Το ΠΑΣΟΚ έχει ένστικτο αυτοσυντήρησης. Μπορεί να του καταλογίσει κανείς οτιδήποτε, αλλά ως κομματικός μηχανισμός ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν θεωρούν αδιανόητο να ανοίξουν τις πόρτες για να περάσουν την πόρτα οι εθελόδουλοι υπονομευτές του Στέφανου Κασσελάκη και οι πραξικοπηματίες. “Οι Σουλτάνοι σκοτώνουν τους υποτακτικούς”. Έτσι το σύστημα της διαπλοκής που χρησιμοποιεί σήμερα τις μαριονέττες στις τέλος θα τις πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Στο μεταξύ, αν στο ΠΑΣΟΚ επικρατήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, τότε αποκλείεται να γίνει οποιαδήποτε αποδοχή αιτήματος ένταξης στο ΠΑΣΟΚ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Το δήλωσε εξάλλου τις προάλλες και ο σοβαρός Παναγιώτης Δουδώνης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ