Οι πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τώρα να διαγράψουν τον Στέφανο Κασσελάκη (vids)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε εντός του ΣΥΡΙΖΑ η πλατφόρμα του Στέφανου Κασσελάκη, odikosmassyriza.gr, στην οποία κάλεσε ο ίδιος τους πολίτες να εγγραφούν για να εκφράσουν τη βούλησή τους για το μέλλον του κόμματος. Η πλευρά των «87» μιλά από χθες το βράδυ για… «αντιποίηση κόμματος» και «παράλληλο κόμμα» και προτίθεται να βάλει ξανά στο τραπέζι τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ζήτημα όπως όλα δείχνουν θα συζητηθεί την Πέμπτη, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη είχε καταθέσει προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος ο πρώην βουλευτής, Θέμης Μαμουλίδης. Με ψήφους, όμως, 8 έναντι 6 και 1 λευκό η Επιτροπή αποφάσισε να στείλει το αίτημα στο αρχείο χωρίς να την εξετάσει επί της ουσίας.

Σειρά πήρε ο πρώην οικονομικός διευθυντής του κόμματος, Θύμιος Γεωργόπουλος, ο οποίος έβαλε το θέμα στην τελευταία ΚΕ και σε νεότερες δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά ότι «αν χρειαστεί, θα επαναφέρω την πρόταση διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη, αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».

Σ. Φάμελλος: Πρέπει να το εξετάσουν τα όργανα

«Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα απολογούνται για τον πρώην πρόεδρο, τα οποία σήμερα επιβεβαιώθηκαν με αυτό που έγινε σήμερα. Η λειτουργία site με το όνομα του κόμματος δεν γνωρίζω τι σκοπούς εξυπηρετεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δει η Πολιτική Γραμματεία, διότι δεν ξέρω αν συνηθίζεται ή αν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται ο τίτλος του κόμματος σε ένα site που λέει «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ». Γιατί υπάρχει άλλος ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV.

Ο κ. Φάμελλος τόνισε επίσης ότι «όποιος αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητάει από τους πολίτες να γράφονται στο isyriza.gr και να γράφονται στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι κάπου αλλού». Στο ερώτημα αν είναι παραμάγαζο απάντησε: «Δεν ξέρω. Πάντως, αυτό δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πρέπει να το δει το κόμμα. Νομίζω ότι υπάρχουν όργανα που πρέπει να το δουν. Πολιτικά μου φαίνεται πολύ περίεργο. Δεν υπάρχουν παραρτήματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Π. Παπαγεωργίου: Δεν γίνεται να υπάρχουν δύο πλατφόρμες για το ίδιο κόμμα

Αντίστοιχη ήταν και η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παυσανία Παπαγεωργίου που μίλησε στο Action24. «Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί ο ιστότοπος του κ. Κασσελάκη, δεν γίνεται να υπάρχουν δύο πλατφόρμες για το ίδιο κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗieidiseis.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...