Οι μαριονέτες του Τσίπρα επιδιώκουν εκτός από τον Κασσελάκη να πετάξουν εκτός Πολάκη και Παππά – Σε εξέλιξη το σχέδιο της διαπλοκής για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οι μάσκες στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πέσει, αρχικά με το χουντικής έμπνευσης πραξικόπημα που ως αντικειμενικό σκοπό είχε την αποκαθήλωση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις επιταγές και τις απαιτήσεις συγκεκριμένων τμημάτων της διαπλοκής και ακολούθως με τις μεθοδεύσεις που επιχειρούνται από τις μαριονέτες του συστήματος Τσίπρα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή από την πλευρά των «87», ώστε αν δεν καταστεί δυνατή η διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε να τεθούν προϋποθέσεις που να μπλοκάρουν τη δυνατότητα να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία.

Τα όσα συνέβησαν χθες στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος είναι αποκαλυπτικά, αφού, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι «87» που εκτελούν το σχέδιο της διαπλοκής για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, θέτουν τις εξής προϋποθέσεις:

-οι υποψήφιοι δεσμεύονται ότι σέβονται και αποδέχονται το καταστατικό και τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων.

– Εισάγονται κριτήρια διαφάνειας οικονομικά, όπως πόθεν έσχες, λευκό ποινικό μητρώο, και διερεύνηση τυχόν τεραστιων οφειλών σε Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, εφορία.

-Απαιτούνται 30 υπογραφες μελών Κ.Ε. (όπως ίσχυε και πέρυσι).

Σχετικά με το Πόθεν Έσχες είναι εμφανές ότι θέλουν να κάνουν χρήση του βρόμικου σχεδίου το οποίο είχαν συλλάβει οι made in USA… ινστρούχτορες της επικοινωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου, οι επικοινωνιολόγοι του συστήματος Μητσοτάκη δηλαδή, και μέσω αυτού να πλήξουν τον Στέφανο Κασσελάκη, δημιουργώντας στρεβλώσεις και εντυπώσεις γύρω από την υποψηφιότητά του.

Σε ότι έχει να κάνει με το “λευκό ποινικό μητρώο” είναι εμφανές ότι οι στόχοι είναι δύο: Ο Νίκος Παππάς, που έχει καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έχει καταδικαστεί ως Δήμαρχος στο παρελθόν.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Παύλο Πολάκη, η άποψη της στήλης είναι ότι και εκείνος αργά ή γρήγορα θα πέσει θύμα του μηχανισμού του Αλέξη Τσίπρα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσει δηλαδή θύμα των πραξικοπηματιών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δίνουν την έσχατη μάχη για να κρατήσουν τα “κλειδιά” του μαγαζιού και να το παραδώσουν σε συστήματα της οικονομικής ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας. ΚΑΙ ο Παύλος Πολάκης θα πέσει θύμα ενός μηχανισμού που εργάζεται για τη διάλυση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, να δρομολογηθεί η συγκρότηση του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, δηλαδή ενός αντίθετου πόλου προς το σύστημα Μητσοτάκη, του οποίου θα ηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νίκο Παππά, ας πρόσεχε. Το ότι μονίμως επιλέγει να πατά σε δύο βάρκες και να έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ο καθοδηγητής των εξελίξεων από το παρασκήνιο δεν θα του βγει σε καλό. Τον έχουν πάρει χαμπάρι. Έχει απαξιωθεί πλήρως. Δεν τον εμπιστεύεται κανένας. Δύσκολα θα αποφευχθεί σύντομα το πολιτικό του τέλος.

Αναφορικά με τον ρόλο των “87” είναι χαρακτηριστικό ότι όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, δέχονται απευθείας εντολές από το σύστημα Τσίπρα, με εξουσιοδοτημένο από τον πρώην πρωθυπουργό, το δεξί του χέρι, δηλαδή τον Μιχάλη Καλογήρου.

Μείνετε συντονισμένοι. Οι αποκαλύψεις δεν ξεκίνησαν ακόμα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ