Οι εξομολογήσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Τήλο: «Δεν κατεβαίνω ξανά για βουλευτής με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη»

Τι αποκάλυψε σε στενό κύκλο στην Τήλο ο Αλέξης Τσίπρας

Η Πυθία αποκαλύπτει

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Τήλο τις προηγούμενες ημέρες. Εκεί, τα τελευταία χρόνια, ξεκαλοκαιριάζουν διάφορες γραφικές φιγούρες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς. Εκεί, στο νησάκι των Δωδεκανήσων βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το καλοκαίρι δεν πήγε στο Μαϊάμι και στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ. Βλέπετε, οι εποχές άλλαξαν. Πέρυσι, τέτοιον καιρό, όταν εμφανίστηκε στα πράγματα ο σημερινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπολόγιζε στην αυτονόμηση του Στέφανου, ο οποίος αφού έκανε τη “βρόμικη δουλειά” και πέταξε εκτός την Έφη Αχτσιόγλου και την ομάδα των υπονομευτών και μετέπειτα αποστατών, έβαλε πλώρη για την πρωθυπουργία, έστω κι αν το πρότζεκτ δεν βγαίνει. Φιλοδοξίες. Όχι, τόσο του Στέφανου, όσο των ισχυρών του φίλων που τον εγκαταλείπουν σιγά – σιγά.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών μας ενημέρωσαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, στην Τήλο, σκέφτηκε όσα πρέπει να κάνει το επόμενο χρονικό διάστημα. Σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις του προκειμένου να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Εξάλλου είναι γνωστό ότι στα γραφεία τραπεζιτών και εξωθεσμικών παραγόντων της διαπλοκής συντάσσεται η ιδρυτική διακήρυξη που πολιτικού φορέα που τα δομημένα συμφέροντα προορίζουν ώστε να αποτελέσει, με ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα, το απόλυτα ελεγχόμενο από τμήματα της ολιγαρχίας αντίπαλο δέος στη Νέα Δημοκρατία και το σύστημα Μητσοτάκη.

Εκεί, στην Τήλο, εξομολογήθηκε σε κλειστό κύκλο προσώπων τα οποία συναναστράφηκε, σε στιγμές ευχάριστες και χαλαρές, με τσίπουρο, κρασί και ρακή. φοβερά και τρομερά πράγματα. “Όπως;”, σας ακούω να με ρωτάτε. Εξομολογήθηκε ότι δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές αν θα είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. “Αν είναι άλλος;”. Άγνωστο. Σίγουρα, όμως, ο Αλέξης Τσίπρας απεργάζεται παρέα με τους δικούς του ισχυρούς φίλους τα σενάρια

Μείνετε συντονισμένοι. Η συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς – Κεντροαριστεράς αναμένεται να είναι συναρπαστική. Δεν θα πλήξουμε. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ