Οι δύο δημοσιογράφοι που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσουν την Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra Channel

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Αναστασία Γιάμαλη έχει ήδη πάρει μεταγραφή για το Mega Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως είναι φυσικό ο τηλεοπτικός σταθμός Kontra Channel, δεν μπορεί να μείνει χωρίς τηλεπαρουσιάστρια. Επομένως έχει ξεκινήσει την αναζήτηση.

Λοιπόν, αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Δύο είναι τα πρόσωπα που ακούγονται. Το ένα είναι αουτσάιντερ και το άλλο φαβορί, χωρίς, ωστόσο ,τίποτα να είναι σίγουρο.

Θα ξεκινήσω με το αουτσάιντερ, που είναι η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Η Κατερίνα Ακριβοπούλου που είχε παρουσιάσει, επί ΣΥΡΙΖΑ παρουσίαζε εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση. Η γνωστή δημοσιογράφος είναι σήμερα θερμή υποστηρίκτρια του Στέφανου Κασσελάκη και αυτό δεν είναι σε θέση να μεταδώσω με βεβαιότητα ότι βολεύει τον τηλεοπτικό σταθμό του Ταύρου, καθώς στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ το κανάλι είχε στηρίξει με πάθος την Έφη Αχτσιόγλου που ηττήθηκε. Η πραγματικότητα είναι ότι από τότε το Kontra Channel αναζητά τα πατήματά του.

Πάμε τώρα και στο φαβορί.

Φωτεινή Λαμπρίδη. Σύζυγος του Στέλιου Κούλογλου. Με θητεία κι εκείνη στην ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά με TVXS στο βιογραφικό της. Δεδομένης της στάσης του Στέλιου Κούλογλου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά λόγω του γεγονότος ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές, η Φωτεινή Λαμπρίδη, νομίζω ότι είναι πιο ταιριαστή στο Kontra Channel.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ