Οδηγοί ταξί θα μεταφέρουν διαδηλωτές στη συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Σύνταγμα – Η ανακοίνωση

Τη συγκέντρωση για την τραγωδία στα Τέμπη στηρίζει με τον δικό του τρόπο το Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής (ΣΟΤΑ), που ανακοίνωσε τη δωρεάν μεταφορά διαδηλωτών στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 28 Φεβρουαρίου.

«Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και μαζί με όλη την κοινωνία συμμετέχουμε στο παλλαϊκό συλλαλητήριο με το “βροντερό” αίτημα την απονομή δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής (ΣΟΤΑ).

Η ανακοίνωση

Το ΣΟΤΑ Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής θα απεργήσει την 28η Φεβρουαρίου όπως κάθε εργαζόμενος οφείλει την ημέρα εκείνη.

Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και μαζί με όλη την κοινωνία συμμετέχουμε στο παλλαϊκό συλλαλητήριο με το «βροντερό» αίτημα την απονομή δικαιοσύνης.

Επειδή μάλιστα, νιώθουμε την ανάγκη να ήμαστε έμπρακτα αλληλέγγυοι, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, θα ανακοινώσουμε σημεία που εθελοντές οδηγοί ταξί, θα παραλαμβάνουν και θα οδηγούν «δωρεάν» διαδηλωτές προς την διαδήλωση.

Θα υπάρξουν διευκρινήσεις για τα σημεία επιβίβασης, προς τους οδηγούς που θέλουν να συμμετάσχουν αλλά και προς τους επιβάτες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα